Instagram'dan bot atmak suç mu?

darkweeb

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir site açıp Instagram bot takıpcı beğeni sağmak istiyorum. Bu suç mudur yardımlarınızı bekliyorum.

Suç mu degil mi bilmiyorum ama bir olayın fazla kisi tarafindan yapılması legal olduğu anlamına gelmez

Son düzenleyen: Moderatör:
Suç değil ancak googleye reklam veremiyorsun yasak (reklam çıkmak için çeşitli yöntemler var) . Bende yıllardır satıyorum bir problem yaşamadım.

Not: Tahmin edilenden fazla kulanan var. Avukat, doktor, hastane veya diğer kurumsal sayfalar ile kişisel hesapları için kullanan sayısız müşterim var. Düzenli olarak takipçi ve gönderilere izlenme/beğeni alıyorlar. Düşünüldüğü gibi sayfaya zarar vermiyor, daha doğrusu seçtiğiniz pakete bağlı en ucuz bot takipçiler zarar verebilir. Ama gerçek takipçi gönderimide yapılabiliyor.

Son düzenleme:
Bir site açıp Instagram bot takıpcı beğeni sağmak istiyorum. Bu suç mudur yardımlarınızı bekliyorum.

Pek etik değil sanki. Ben olsam yapmazdım ama Instagram'ın öyle bir koşulu yok diye biliyorum.

Büyük ihtimal suç değil ama hesap Spawm'a düşer muhakkak.

Bu tür bir faaliyet suç teşkil eder ve genellikle sosyal medya platformlarının hizmet şartlarına aykırıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…