joeyjordi Femtopat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 Başkasının videosunu kullanarak "piyanist bana bırak" videosu hazırladım. Dava açabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2024
F Filmci Ağabey Attopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 Herkese açık bir video ise hayır.
joeyjordi Femtopat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 Filmci Ağabey dedi: Herkese açık bir video ise hayır. Genişletmek için tıkla... kendisi tiktoktan kenddi videosunu herkese açık şekilde yayınlamış
Filmci Ağabey dedi: Herkese açık bir video ise hayır. Genişletmek için tıkla... kendisi tiktoktan kenddi videosunu herkese açık şekilde yayınlamış
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.736 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2024 #5 Videoyu herkese açık olarak paylaşmışsa aldığınız şahıs hayır. joeyjordi dedi: Başkasının videosunu kullanarak "piyanist bana bırak" videosu hazırladım. Dava açabilir mi? Genişletmek için tıkla...
Videoyu herkese açık olarak paylaşmışsa aldığınız şahıs hayır. joeyjordi dedi: Başkasının videosunu kullanarak "piyanist bana bırak" videosu hazırladım. Dava açabilir mi? Genişletmek için tıkla...
F Filmci Ağabey Attopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #6 joeyjordi dedi: kendisi tiktoktan kenddi videosunu herkese açık şekilde yayınlamış Genişletmek için tıkla... O zaman hayır.
joeyjordi dedi: kendisi tiktoktan kenddi videosunu herkese açık şekilde yayınlamış Genişletmek için tıkla... O zaman hayır.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #7 joeyjordi dedi: Başkasının videosunu kullanarak "piyanist bana bırak" videosu hazırladım. Dava açabilir mi? Genişletmek için tıkla... Korkuyorsan paylasma, hazırladıgın videoya bakılırsa 13 14 yasındasın diye dusunuyorum o yaslarda cogu kisi korkuyor dava yemekten.
joeyjordi dedi: Başkasının videosunu kullanarak "piyanist bana bırak" videosu hazırladım. Dava açabilir mi? Genişletmek için tıkla... Korkuyorsan paylasma, hazırladıgın videoya bakılırsa 13 14 yasındasın diye dusunuyorum o yaslarda cogu kisi korkuyor dava yemekten.
joeyjordi Femtopat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #8 Wqxte dedi: Korkuyorsan paylasma, hazırladıgın videoya bakılırsa 13 14 yasındasın diye dusunuyorum o yaslarda cogu kisi korkuyor dava yemekten. Genişletmek için tıkla... 13 yasında olsam neden dava yemekten korkayım reşit olmazdım.
Wqxte dedi: Korkuyorsan paylasma, hazırladıgın videoya bakılırsa 13 14 yasındasın diye dusunuyorum o yaslarda cogu kisi korkuyor dava yemekten. Genişletmek için tıkla... 13 yasında olsam neden dava yemekten korkayım reşit olmazdım.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #9 joeyjordi dedi: 13 yasında olsam neden dava yemekten korkayım reşit olmazdım. Genişletmek için tıkla... Reşitsin ve böyle videolar mı hazırlıyorsun?
joeyjordi dedi: 13 yasında olsam neden dava yemekten korkayım reşit olmazdım. Genişletmek için tıkla... Reşitsin ve böyle videolar mı hazırlıyorsun?
joeyjordi Femtopat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #10 Wqxte dedi: Reşitsin ve böyle videolar mı hazırlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet?