Instagramdan dolandırıldım

brkjkr

Hectopat
Yer
Österreich
Daha fazla  
Instagram'da ucuza VP satan bir sayfa gördüm ve almaya niyetlendim. Ben zaten önlemi alıp direk 100TL'lik yerine 15 TL'lik almıştım ininal'den parayı attım geri dönüş yapan olmadı. Paramı geri alabilme şansım var mı?

Aldığın kişiye ulaşabilirsen ufak gözünü korkutmaya çalış, mahkemeye vereceğim falan de. Ancak bu yolla kurtarmak çok düşük bir ihtimal. Eğer peşine düşmek istersen hemen siber suçlara bir ihbar ver. Tabii bu da kesin çözüm değil. Muhtemelen 15₺ yandı. Geçmiş olsun.

Büyük ihtimal parayı geri alamazsınız. İnternette birkaç güvenilir site dışında Instagram sayfası gibi ne olduğu bilinmeyen yerlerden kod vs almayın.

Aldığın kişiye ulaşabilirsen ufak gözünü korkutmaya çalış, mahkemeye vereceğim falan de. Ancak bu yolla kurtarmak çok düşük bir ihtimal. Eğer peşine düşmek istersen hemen siber suçlara bir ihbar ver. Tabii bu da kesin çözüm değil. Muhtemelen 15₺ yandı. Geçmiş olsun.
Bunlara ek olarak tanıdığınız kişileri de uyarmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Gülecek bir şey yok, öneri veriyoruz. Belki çoluk çocuktur, belli olmaz. Mahkeme lafını duyunca ne tür geri vites yapanlar var bir bilsen.

Mesajı yanlış yazmıştınız ona gülücük atmıştım hocam. Düzeltmişsiniz. Pardon.

Ucuza VP veya Steam Cüzdan Kodu diye bir şey yoktur, kimse inanmasın artık.
Ben de 4 yıl önce 120 tl kadar dolandırıldım steam cüzdan kodu yüzünden.
Var hocam niye öyle diyorsun. Dolandırıcılar var ama ben hep ucuza alıyorum Steam kodlarını. Genelde 100₺ kodu 70₺ den alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı