Instagram'dan forma alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
Merhaba forum üyeleri, bildiğiniz gibi orijinal forma fiyatları bayağı bir pahalı. Bu yüzden belki de çoğumuz orijinal olmayan formalardan giyiyoruz. Ben de Instagram'da forma satan bir siteyi takip ediyorum bayağıdır. Yorumlara bakıyorum, bayağı bir insan güvenilir diyor. Kapıda ödeme ve şeffaf kargo varmış. Buradan forma alsam bir şey olur mu? Alınmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Adı sanı bilinmeyen bir yerden almayın ki zaten kapıda ödemeli ise ve şeffaf kargo ile geliyorsa görüp parasını verirsiniz. Gerçeğinin yerini tutmasa da orijinal formalar cidden pahalı.

Panelden bot bastırmış da olabilir. Bence dışardaki satan adamların (mağazacılar demiyorum) ürünleri daha sağlamdır.

Adı sanı bilinmeyen bir yerden almayın ki zaten kapıda ödemeli ise ve şeffaf kargo ile geliyorsa görüp parasını verirsiniz. Gerçeğinin yerini tutmasa da orijinal formalar cidden pahalı.
Kapıda ödeme ve şeffaf kargo varmış. Sadece adres bilgilerimi vermiş olacağım mecburen kargo gelmesi için. Ondan bir şey olur mu onu da bilmiyorum açıkçası.
Panelden bot bastırmış da olabilir. Bence dışardaki satan adamların (mağazacılar demiyorum) ürünleri daha sağlamdır.
Bir sürü postuna baktım. Çoğunda normal kişiler yorum yazmış ve almayanlar da '' arkadaşlar sayfa güvenilir mi ?'' tarzında yorum atmış. Cevap veren de baya var.

Replika bir forma giyeceğinize paranızı biriktirip orijinal forma almanızı öneririm. Bu ürünler vücut ile temas ediyor ve sağlık için ciddi önem taşıyorlar. Sağlınızı koruma istiyorsanız almayın derim.

Yani almasına alırım da o formaya o parayı verdikten sonra giymeye kıyamam gibi . Şaka bir yana gerçekten çok aşırı pahalı. Nike'ın sitesinde 649 ₺ yazıyor. O kadar parayı biriktirip de formaya vermek de garip geliyor.

Alabilecek durumdaysanız almanızı tavsiye ederim. Sağlınızı kaybettikten sonra istediğiniz parayı verin düzeltemeyebilirsiniz. Her zaman orijinal ürün kullanılması taraftarıyımdır, özellikle sağlık konusunda kesinlikle replika ürün tercih etmem, edilmesini de kesinlikle tavsiye etmem.

Tabii ki siz de haklısınız. Dünyalar bir yana sağlık bir yana. Ya almayacağım ya da orijinal alacağım.

Tabii ki siz de haklısınız. Dünyalar bir yana sağlık bir yana. Ya almayacağım ya da orijinal alacağım.
Eğer cidden giymek istiyorsanız paraya kıyıp orijinalini alın, bir şey kaybetmezsiniz. Kesinlikle replika almanızı önermem.

Eğer cidden giymek istiyorsanız paraya kıyıp orijinalini alın, bir şey kaybetmezsiniz. Kesinlikle replika almanızı önermem.
Yani forma almayı severim. Küçükken de desteklediğim takımın formalarını alıyorum. O zaman replika alıyordum haliyle. Ancak baya da oldu almayalı. Halı saha için almayı düşünüyordum. Dediğiniz gibi sağlık da ön plana çıkınca replikaya yanaşmak pek de mantıklı değil açıkçası. Alacak olursam orijinal alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…