Instagram'dan forma almak güvenli mi?

Nesi güvenilir olsun ki? Güvence altında falan da değilsin. Şeffaf kargo bile yapsa kapıda ödeme bile yapsa tamamen satıcının insiyatifinde olan bir güvensizlik söz konusu. Instagram'dan neden alışveriş yapıyorsunuz ki? Dolap gibi en azından alıcı korumalı bir yerden sadece 40-50 TL fazla verip aynılarını bulman güvenle alman yorumları görmen zaten mümkün. Sene 2025 oldu dostum güvenmeyin artık şu Instagram satıcılarına.

Nesi güvenilir olsun ki? Güvence altında falan da değilsin. Şeffaf kargo bile yapsa kapıda ödeme bile yapsa tamamen satıcının insiyatifinde olan bir güvensizlik söz konusu. Instagram'dan neden alışveriş yapıyorsunuz ki? Dolap gibi en azından alıcı korumalı bir yerden sadece 40-50 TL fazla verip aynılarını bulman güvenle alman yorumları görmen zaten mümkün. Sene 2025 oldu dostum güvenmeyin artık şu Instagram satıcılarına.
reis biliyorum da izmirde alacak çok yer olmadığı için ucuza

https://www.instagram.com/formaulkesiii/ bu sayfadan forma alacağım daha önce bu sayfadan alışveriş yapan olduysa; güvenilir olup olmadığını belirtebilir mi?

Bu değil de başka bir sayfa var. İsmini söylemiyorum reklam sayılabilir diye fakat 450 TL'ye almıştım 2 günde geldi şeffaf kargo kapıda ödeme ve forma gayet kaliteliydi. Instagram'dan aldım bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı