Instagram'dan gördüğüm kızdan hoşlanmaya başladım

SirDeacon

Hectopat
Daha fazla  
Kız benden 1 yaş küçük. Geçenlerde gördüm güzel geldi falan GT yaptık sonra stlerde çok güzel gelmeye başladı. Sanırım kızdan hoşlanıyorum. Kızda Instagram'da aktif birisi değil aktif olunca da mesajlarıma dönmüyor. Geçen sohbet ettik canım falani dedi, Hristiyan olduğunu söyledi isterse incil konusunda soru soracak olursam çok mutlu olacağını belirtti. Ondan sonraki gün aynı bu şekilde hiç aktif değlisin napiyonkine dedim, kesinlikle kötü bir amacım yoktu, sadece merak etmiştim, bana sana ne çimen elliyorum her dakika Instagram gezinmiyorum mesela hayatım var gibi şeyler söyledi. Çok alınmadım sizce ne yapmalıyım? Kız benimle konuşmaya çalışmıyor bile sizce yazmamalı mıyım kendimi sapık gibi hissetmeye başlayacağım yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız seninle konuşmaya çalışmıyorsa hiç uğraşmaya değmez. Kendi fikrimce önüne bakman ve başka birisi ile tanışman daha sağlıklı olur.

Terslediyse ya konuşmak istemiyordur ya da o an sinirlidir. Gerçekte de tanımadığın biri olduğunu da ele alırsak bence bir daha sohbet açmayı dene (ne kaybedersin ki), yine soğuk davranırsa iletişimi kesersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı