M mcsisko1 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #1 3 gün önce Instagram'dan taciz ve zorbalık yüzünden ban yedim ama hiçbir şey yapmadım, yorum falan yazmam. Bu akşam da ban açıldı ve 10 dakika geçtikten sonra aynı sebebten 7 gün yedim. Nasıl açabilirim?
3 gün önce Instagram'dan taciz ve zorbalık yüzünden ban yedim ama hiçbir şey yapmadım, yorum falan yazmam. Bu akşam da ban açıldı ve 10 dakika geçtikten sonra aynı sebebten 7 gün yedim. Nasıl açabilirim?
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.100 Makaleler 4 Çözümler 50 2 Haziran 2024 #2 Desteğe başvurabilirsiniz.
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Haziran 2024 #3 Hocam ben ayıp kelimeler içeren yorum yazmıştım, hesap açılıyor hemen raporluyolar ban yiyodum falan en son kökten gitti kalıcı yedim
Hocam ben ayıp kelimeler içeren yorum yazmıştım, hesap açılıyor hemen raporluyolar ban yiyodum falan en son kökten gitti kalıcı yedim
M mcsisko1 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #4 Shinsai dedi: Desteğe başvurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl başvuracağım? Ayarlardan baktım ama pek bir çözüm bulamadım.
Shinsai dedi: Desteğe başvurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl başvuracağım? Ayarlardan baktım ama pek bir çözüm bulamadım.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.100 Makaleler 4 Çözümler 50 2 Haziran 2024 #5 https://help.instagram.com/ Buraya bir göz atın.
F Ferhundedemir Femtopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Haziran 2024 #6 şikayet ediliyor olabilir misiniz? durduk yere ban yemeniz mümkün değil çünkü