İnstagram'dan kıyafet alınır mı?

TheAyzz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Instagram'da karşıma bir sürü giyim sayfası çıkıyor ve hakikatten güzel şeyler satıyorlar. Ben de Vango Premium diye bir sayfa buldum Lacoste Fit hırka satıyor normal fiyatı 8000 TL sayfada 1200 TL. Bunların amacı ne tam olarak yani güvenilir mi kaliteli mi? Çünkü öyleyse alacağım sitedeki ile arasında ne kadar fark olur? Yorumların çoğu güvenilir iyi yazıyor alanlar veya bilenler cevaplarsa sevinirim.

Sayfa bu:https://www.instagram.com/vangopremium?igsh=MW0weTM5aHY4OXNkdg==

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz sayfalar genelde orijinale yakın kalitede ürünler satıyor. Bu replikaların pek çok farklı kalite düzeyinde ürünleri oluyor. Örneğin bahsettiğiniz hırka başka mağazada 500 TL'dir ama daha düşük kaliteli bir replikadır. Mağazanın güvenilirliği hakkında bir yorum yapamam fakat ürünler hakkında bildiklerim bunlar. Ek olarak eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Kadıköy'de bu tarz replika satan mağazalar var kimi üst kalite kimi standart. Oralara gidip deneyip alabilirsiniz.

Bunlar genelde a kalite olur yani orijinal değil ona benzetilmeye çalışılmış ürün Shopier linki falan var normal sıradan bir satıcı. almak isterseniz alabilirsiniz ama a kaliteye göre fiyatı biraz pahalı sanki.

Bu tarz sayfalar genelde orijinale yakın kalitede ürünler satıyor. Bu replikaların pek çok farklı kalite düzeyinde ürünleri oluyor. Örneğin bahsettiğiniz hırka başka mağazada 500 TL'dir ama daha düşük kaliteli bir replikadır. Mağazanın güvenilirliği hakkında bir yorum yapamam fakat ürünler hakkında bildiklerim bunlar. Ek olarak eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Kadıköy'de bu tarz replika satan mağazalar var kimi üst kalite kimi standart. Oralara gidip deneyip alabilirsiniz.
Saolun hocam fırsat olursa bakarım o mağazalara teşekkürler

Bunlar genelde a kalite olur yani orijinal değil ona benzetilmeye çalışılmış ürün Shopier linki falan var normal sıradan bir satıcı. almak isterseniz alabilirsiniz ama a kaliteye göre fiyatı biraz pahalı sanki.
Yine haklısınız ama orijinale o kadar para veremeyeceğim için bunlar pek fazla gelmiyor.satıcıda güvenilire benziyor benim kuşkum zaten ürünün kalitesi ile ilgiliydi,teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı