Söven kişinin siz olduğunu kanıtlayamazsa bir şey olmaz. Bu kişiyi tanımıyorum ve neden bahsettiğini bilmiyorum benim adıma açılmış bir hesap sahibi ben değilim derseniz olur biter.
İnkar etme değil. Biraz hukuk öğrenip yorum yapın. Şikayette bulunduğunuz şahsın, size hakaret eden şahıs olduğuna %100 kanıt vermeniz gerekiyor. Yoksa şikayetiniz kovuşturmada yanar.
Aynen öyle. Yaşı küçük arkadaşlar bilmez tabii burada.
Birine sadece "mal mısın?" dediği için şikayetçi olunan, daha sonrasında memuriyetine zarar gelmesin diye uzlaşma aşamasında yalvar yakar 5.000 TL peşin parayla karşı tarafı ikna edebilmiş bir arkadaşım var.
Bu olay 2017'de olmuştu bu arada, o zamanın 5.000 TL'sini siz hesap edin.
Herkese selam arkadaşlar kısa kesicem Instagram yorumlarda birine sövdüm ama böyle ana bacı değil. Adam diyor seni mahmemeye vereceğim bilmem ne falan filan bende dedimki he tamam bence veremez yani cevaplarsanız sevinirim diğer arkadaşlara da konu açmadan önce cevap olur.
İnkar etme değil. Biraz hukuk öğrenip yorum yapın. Şikayette bulunduğunuz şahsın, size hakaret eden şahıs olduğuna %100 kanıt vermeniz gerekiyor. Yoksa şikayetiniz kovuşturmada yanar.