Instagram'dan mesaj atmak ezikçe mi gözükür?

Makaleler
9
Daha fazla  
Bir gün buraya düşeceğimi düşünmezdim fakat günün sonunda buraya düştüm... Ortak dersimiz olan bir kıza Instagram üzerinden mesaj atmak ezikçe gözükür mü acaba? Eğer atmazsam koskoca kampüste bir daha kolay kolay görebileceğimi sanmıyorum. Kendisiyle şimdiye kadar hiç yüz yüze konuşmadım.

Bir gün buraya düşeceğimi düşünmezdim fakat günün sonunda buraya düştüm...

Technopat'a üye olmuş her erkek bir gün buralara gelecek.

Soruya gelirsek nereden yazdığın değil ne yazdığın önemli bence.

Düz tanışabilir miyiz diye yazacağım. Dalga konusu olmam umarım sınıfta?

Direk tanışabilir miyiz yerine mesela sende şu dersin notları var mı varsa atar mısın diye muhabbet başlatsan nasıl olur?

Bilemiyorum. O da çok kaçamaklı olur düşüncesindeyim.

İlk başta tanışmalısınız bence.Instegramdan takip edip sonra fotoğrafı varsa beğenebilirsiniz. Bende çok uzman değilim(hayatımda hiç sevgilim olmadı) @333365 hocamı birkaç konuda görmüştüm sanırım tecrübeli birisi o cevap verse daha iyi olur.

Instagram üzerinden mesaj atmak ezikçe gözükür mü acaba?

Hayır, sonuçta kampüs içerisinde bir daha görmen zorsa mesaj atman iyi olur. Kız bir nevi karakterini de belli etmiş olur vereceği cevapla.

Çekinmeyi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum, selam ver. Hal hatırını sor bakalım, sen çekinirsin. Bir başkası da gelir, kızı kapar.

Çekinmeyi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum, selam ver. Hal hatırını sor bakalım, sen çekinirsin. Bir başkası da gelir, kızı kapar.
Çekinme kısmına katılıyorum lakin bir bahanen olmalı kıza yazmak için, sonuçta ortada bir samimiyetiniz yok. Bir bahane bulup onun üstünden sohbeti ilerletebilirsin, yukardaki arkadaşın dediği gibi not konusu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…