6 680516 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 133 25 Temmuz 2023 #11 arandur dedi: Biraz anlayan biri olsan o terimleri anlardın. Meşhur olmuş artık, para kazanacak, ne yapacak başka. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamıyorum dedim ya işte detaylı anlatırsanız dedim. Bakıyorum da alınmışsınız baya troll dememe.
arandur dedi: Biraz anlayan biri olsan o terimleri anlardın. Meşhur olmuş artık, para kazanacak, ne yapacak başka. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamıyorum dedim ya işte detaylı anlatırsanız dedim. Bakıyorum da alınmışsınız baya troll dememe.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #12 680516 dedi: Ben de anlamıyorum dedim ya işte detaylı anlatırsanız dedim. Bakıyorum da alınmışsınız baya troll dememe. Genişletmek için tıkla... Trol durumunu modlar gördüğü anda 1 ay yasak basıyor sormadan direk. Yönetimin trollere alerjisi var. Bu tür konular ciddidir. Dediğim gibi muhasebeci ya da muhasebe avukatıyla görüşmeli.
680516 dedi: Ben de anlamıyorum dedim ya işte detaylı anlatırsanız dedim. Bakıyorum da alınmışsınız baya troll dememe. Genişletmek için tıkla... Trol durumunu modlar gördüğü anda 1 ay yasak basıyor sormadan direk. Yönetimin trollere alerjisi var. Bu tür konular ciddidir. Dediğim gibi muhasebeci ya da muhasebe avukatıyla görüşmeli.
6 680516 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 133 26 Temmuz 2023 #13 arandur dedi: Trol durumunu modlar gördüğü anda 1 ay yasak basıyor sormadan direk. Yönetimin trollere alerjisi var. Bu tür konular ciddidir. Dediğim gibi muhasebeci ya da muhasebe avukatıyla görüşmeli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
arandur dedi: Trol durumunu modlar gördüğü anda 1 ay yasak basıyor sormadan direk. Yönetimin trollere alerjisi var. Bu tür konular ciddidir. Dediğim gibi muhasebeci ya da muhasebe avukatıyla görüşmeli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.