Instagram'dan para kazanma

berat önel

Kilopat
Merhabalar. Video editleri türünde paylaşımlar yaparak Instagram üzerinden ne kadar para kazanabilirim kısa ya da uzun vadede? Aykut Elmas gibi insanlar bu iş ile hayatlarını kazanıyor bildiğim kadarıyla. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sayfamda yapmak istiyorum.

Düşündüğüm kadarıyla yeteneğiniz var ve bunu kazanç için kullanmak istiyorsunuz. Bahsettiğimiz platform artık tekeller gibi bazı kişilerin elinde maalesef bunu ilk önce tam olarak algılamalısınız. Sizin kendi pazarınızı kurabilmek için bile onların yolundan geçeceksiniz. Kendinizi pazarlamanız gerekiyor. Bunu da ister nakit ister el emeği olarak farklı platformlarda kullanıcı toplayarak esas toplanmasını istediğiniz ağda yapabilirsiniz. Bahsettiğim şeyleri bende düşünüyorum çünkü yakın zamanda eğitim işine başlayacağım ve yeteneğimi kazanca dökeceğim bunları uzun süredir araştırıyorum ve çıkar yolu şu an reklam aldırmakta buldum. Size önerim video yapmaya başlayın stok yapın ve bunu bazı bilinen kişilere ücretsiz olarak yapın bu da bir pazarlanma taktiğidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı