Instagram'dan PUBG UC alırken dolandırıldım

emre.bkr_66

Hectopat
Merhaba Instagram'da UC Evreni diye bir sayfadan 80TL'ye UC alacaktım, ininal kartına parayı yolladım, engel attı. Ne yapabilirim? Daha çok kişiyi dolandırmış bu, telefon numarası vermiyor.

Savcılığa suç duyurusunda bulun çok kişi varmış çözülür diye düşünüyorum.

Gonderdigin hesabi cimere sikayet et daha once beninde 200tl dolandiran birini sikayet etmistim nitelikli dolandiriciliktan banka ve kredi karti kurumlari araciligi ile dolandiriciliktan 2 yil 6 ay hapis 1000 tl de para cezası aldi ailesi arayıp bana 5bin tl verelim sikayeti geri çek dedi kabul etmedim.

En fazla mahkemeye gidersin onun haricinde bir şey yapamazsın... Ders olsun Instagram'da bir şey alınmaz.

Instagram bir sosyal medya platfor mudur, e ticaret sitesi değil! Instagram bu konu ile alakalı hiçbir yükümlülüğü olmamak ile beraber, sözleşme ve hüküm konusunda bu konuya değinmektedir. Lütfen sonraki alışverişinizi, e ticaret sitelerinden yapınız. Tavsiye olarak üstüne bir bardak soğuk su içiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…