vitoscaletta99 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 196 5 Kasım 2023 #1 Sadece beğendiğim bir klipten 1 dakikayı paylaşmak istemiştim. Dosya Ekleri IMG_20231105_002429.jpg 128,9 KB · Görüntüleme: 216
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.865 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #2 vitoscaletta99 dedi: Sadece beğendiğim bir klipten 1 dakikayı paylaşmak istemiştim. Genişletmek için tıkla... İtiraz edebilirsiniz.
vitoscaletta99 dedi: Sadece beğendiğim bir klipten 1 dakikayı paylaşmak istemiştim. Genişletmek için tıkla... İtiraz edebilirsiniz.
aimhack Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 409 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #3 vitoscaletta99 dedi: Sadece beğendiğim bir klipten 1 dakikayı paylaşmak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Video sahibi telif attıysa yapacak bir şeyin yok diye biliyorum CV vermiş miydin peki?
vitoscaletta99 dedi: Sadece beğendiğim bir klipten 1 dakikayı paylaşmak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Video sahibi telif attıysa yapacak bir şeyin yok diye biliyorum CV vermiş miydin peki?
vitoscaletta99 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 196 5 Kasım 2023 #4 aimhack dedi: Video sahibi telif attıysa yapacak bir şeyin yok diye biliyorum CV vermiş miydin peki? Genişletmek için tıkla... Hocam manganın kliplerinden ya 1 dk almıştım sadece garip geldi. crqdles dedi: İtiraz edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ettim de "your video has been restored" demesine rağmen başkaları için gözükmüyor.
aimhack dedi: Video sahibi telif attıysa yapacak bir şeyin yok diye biliyorum CV vermiş miydin peki? Genişletmek için tıkla... Hocam manganın kliplerinden ya 1 dk almıştım sadece garip geldi. crqdles dedi: İtiraz edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ettim de "your video has been restored" demesine rağmen başkaları için gözükmüyor.
aimhack Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 409 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #5 vitoscaletta99 dedi: Hocam manganın kliplerinden ya 1 dk almıştım sadece garip geldi. Ettim de "your video has been restored" demesine rağmen başkaları için gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Doğrulamadan vs şeylerden geçiyor olabilir en geç yarına düşer diye düşünüyorum.
vitoscaletta99 dedi: Hocam manganın kliplerinden ya 1 dk almıştım sadece garip geldi. Ettim de "your video has been restored" demesine rağmen başkaları için gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Doğrulamadan vs şeylerden geçiyor olabilir en geç yarına düşer diye düşünüyorum.
vitoscaletta99 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 196 17 Kasım 2023 #6 aimhack dedi: Doğrulamadan vs şeylerden geçiyor olabilir en geç yarına düşer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... yok olmuyor hiç olmadı aimhack dedi: Video sahibi telif attıysa yapacak bir şeyin yok diye biliyorum CV vermiş miydin peki? Genişletmek için tıkla... diğer hesaptan nasıl oluyor onu anlamadım aimhack dedi: Video sahibi telif attıysa yapacak bir şeyin yok diye biliyorum CV vermiş miydin peki? Genişletmek için tıkla... diğer hesaptan nasıl oluyor onu anlamadım
aimhack dedi: Doğrulamadan vs şeylerden geçiyor olabilir en geç yarına düşer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... yok olmuyor hiç olmadı aimhack dedi: Video sahibi telif attıysa yapacak bir şeyin yok diye biliyorum CV vermiş miydin peki? Genişletmek için tıkla... diğer hesaptan nasıl oluyor onu anlamadım aimhack dedi: Video sahibi telif attıysa yapacak bir şeyin yok diye biliyorum CV vermiş miydin peki? Genişletmek için tıkla... diğer hesaptan nasıl oluyor onu anlamadım
aimhack Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 409 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #7 vitoscaletta99 dedi: Yok olmuyor hiç olmadı. Diğer hesaptan nasıl oluyor onu anlamadım. Diğer hesaptan nasıl oluyor onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... O zaman bir fiktim yok. Hocam desteğe yazın isterseniz bir de.
vitoscaletta99 dedi: Yok olmuyor hiç olmadı. Diğer hesaptan nasıl oluyor onu anlamadım. Diğer hesaptan nasıl oluyor onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... O zaman bir fiktim yok. Hocam desteğe yazın isterseniz bir de.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.865 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #8 vitoscaletta99 dedi: yok olmuyor hiç olmadı diğer hesaptan nasıl oluyor onu anlamadım diğer hesaptan nasıl oluyor onu anlamadım Genişletmek için tıkla... Hangi manga?
vitoscaletta99 dedi: yok olmuyor hiç olmadı diğer hesaptan nasıl oluyor onu anlamadım diğer hesaptan nasıl oluyor onu anlamadım Genişletmek için tıkla... Hangi manga?
vitoscaletta99 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 196 17 Kasım 2023 #9 crqdles dedi: Hangi manga? Genişletmek için tıkla... Müzik grubu olan ya "Bitti Rüya " klibinden bir kesit. aimhack dedi: O zaman bir fiktim yok. Hocam desteğe yazın isterseniz bir de. Genişletmek için tıkla... Önemi yok da merak ettirdi sadece.
crqdles dedi: Hangi manga? Genişletmek için tıkla... Müzik grubu olan ya "Bitti Rüya " klibinden bir kesit. aimhack dedi: O zaman bir fiktim yok. Hocam desteğe yazın isterseniz bir de. Genişletmek için tıkla... Önemi yok da merak ettirdi sadece.