Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #11 Şeffaf kargo. Ürünler ucuz olsa dahi 3 ay sonra sağlam bile olmayacaktır.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ocak 2021 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #13 Şunu izle ve kararını ver. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şunu izle ve kararını ver. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DesCMON Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #14 Ben birkaç kez öyle sayfalardan sipariş ettim.İstediğim ayakkabılar geldi fakat kalitesi 5 kuruş etmeyecek kadar dandik ve kötüydü.
Ben birkaç kez öyle sayfalardan sipariş ettim.İstediğim ayakkabılar geldi fakat kalitesi 5 kuruş etmeyecek kadar dandik ve kötüydü.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Ocak 2021 #15 Hocam bazı güvenilir sayfalar var ama bulmak zor. Takipçisi çok olan, ünlü markalar, iyi puanlı markalar ve çevrenizin tavsiye ettiği markalara bakarak güvenilir olanı bulabilirsiniz. Ama %90'ı güvenilir değil.
Hocam bazı güvenilir sayfalar var ama bulmak zor. Takipçisi çok olan, ünlü markalar, iyi puanlı markalar ve çevrenizin tavsiye ettiği markalara bakarak güvenilir olanı bulabilirsiniz. Ama %90'ı güvenilir değil.
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 11 Ocak 2021 #16 Ben 2 defa almıştım kardeşim için. Konforlu sayılmazlar ama fena da değiller. Sayfaya göre değişir tabiki.
Ben 2 defa almıştım kardeşim için. Konforlu sayılmazlar ama fena da değiller. Sayfaya göre değişir tabiki.
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 11 Ocak 2021 #17 Kesinlikle Instagram'dan alışveriş yapmayın.