Instagram'de uzun hikaye atılamıyor

Tarık Özcan

Hectopat
Ahali selamlar. Instagram'de uzun hikaye ekleyince biliyosunuz 15 saniyelik kliplere bölüyor ve yüklüyor. Sorunum da burada. Misal 1 dakikalık 4 parçaya bölüp ilk kısmını yüklüyor ama kalan 3 parçayı yüklemiyor. Telefonum Mi 9 MIUI 12.6 EU beta ROM. Instagram de güncel. Aeroinsta'da aynı hatayı alıyorum. Başına gelen var mı ya da önerisi olan? Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram'ın özelliği bu sanırım, herkes bu sürede atabiliyor yani 15 saniyeye bölünerek.

Instagram'ın özelliği bu sanırım, herkes bu sürede atabiliyor yani 15 saniyeye bölünerek.

Biliyorum 15 saniyeye bölünüp atılıyor zaten. Sıkıntı yok o konuda. Sıkıntı 15 saniyeye bölünce ilk bölünen kısmı atıyor ama kalanları yüklemiyor tekrar dene diyor öyle deyincede yüklenemedi diyor. Yani atıyorum paylaştığın 33 saniyelik bir videoyu 15+15+3 olarak 3 klibe bölünce ilk 15 saniyelik klibi atıyor ama kalan 15 saniye ve 3 saniyeyi yüklemiyor.

Belki uygulamada bir problem olabilir silio yeniden kurmak belki çözer. Tam bilemedim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…