Instagramımız hacklendi mi?

selim1192

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Instagram'da bir hesap var ve ailemizdeki tüm üyeler bu hesabı takip ediyor, yani kısaca hacklenmişiz. Ancak bir problem var: Tesadüfen ailemizin tüm üyeleri hacklenip yine tesadüfen nasıl aynı hesabı takip ediyor olabilir? Örneğin, annem @ornek'i, babam @ornek'i, ben @ornek'i, kardeşim @ornek'i, herkes aynı hesabı takip ediyor.

Ama bitmedi; kardeşimin arkadaşı ve kardeşimin arkadaşının dedesi de aynı hesabı, yani @ornek'i, takip ediyor. Bu nasıl olabiliyor? Kardeşimin arkadaşı ve arkadaşının dedesiyle aynı evde değiliz, internetimiz de aynı değil. Bu olayı daha önce yalnızca ben yaşamıştım; bir sürü kız hesabı takip ediyordum, ama bu çok garip geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yuksek ihtimalle calinmis. Yapmaniz gerekenler sifrenizi degistirmek, 2'li dogrulama koymak ve Instagram'da guvenilir cihazlar sayfasindan tanimadiginiz cihazlari cikarmak olacaktir. Bunun yaninda mailinizin de sifresini degistirin.

Hesaba halen erişiminiz varken hemen şifrelerinizi değişin.

Evet yuksek ihtimalle calinmis. Yapmaniz gerekenler sifrenizi degistirmek, 2'li dogrulama koymak ve Instagram'da guvenilir cihazlar sayfasindan tanimadiginiz cihazlari cikarmak olacaktir. Bunun yaninda mailinizin de sifresini degistirin.

Annem şifresini hatırlayamadığı için değiştiremiyor. Gmail adreside buglu olduğu için sıfırlama maili gelmiyor. Büyük ihtimal hesap değiştirecektir. Babamda hesabına erişimini uzun süre önce kaybetmiş. Ben kendi şifremi değiştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…