Gerome Megapat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 640 Çözümler 2 25 Ekim 2020 #11 Bir süre önce gelmişti. 6S telefonumda simgenin güncellenmesi için telefonu yeniden başlatmam gerekiyor.
Bir süre önce gelmişti. 6S telefonumda simgenin güncellenmesi için telefonu yeniden başlatmam gerekiyor.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Ekim 2020 #12 White Chocolate Mocha dedi: Biraz önce keşfettiğim Genişletmek için tıkla... Türkiye'deki mağaralar listesi - Vikipedi tr.wikipedia.org Şaka bir yana güzel olmuş. En azından videoya çekip yükleyerek efor sarfetmişsin. Teşekkürler.
White Chocolate Mocha dedi: Biraz önce keşfettiğim Genişletmek için tıkla... Türkiye'deki mağaralar listesi - Vikipedi tr.wikipedia.org Şaka bir yana güzel olmuş. En azından videoya çekip yükleyerek efor sarfetmişsin. Teşekkürler.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 25 Ekim 2020 #13 2013 Instagram logosuna aşığım.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2020 #14 kino dedi: Türkiye'deki mağaralar listesi - Vikipedi tr.wikipedia.org Şaka bir yana güzel olmuş. En azından videoya çekip yükleyerek efor sarfetmişsin. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Video biraz kötü oldu galiba ama idare edin. BalikŞuşişi dedi: Hocam bu Easter Egg değil ki. Instagram 10. yılını kutlamak amacıyla bunu getirmişti bir süreliğine . Genişletmek için tıkla... Taptic dedi: Instagram'ın yeni şekli kaç kişiye geldi? - Technopat Sosyal Şşşt! Kimseye söylemeyin. 1 ay kadar oldu bu iOS'a geleli. Genişletmek için tıkla... Focal Fossa dedi: Bu özellik birkaç hafta önce gelmişti. Değişik simgeler var güzel olmuş Genişletmek için tıkla... Kokona Shiki dedi: Evet geçen ay iOS’a geldi. Android’dekilere yeni gelmiş sanırsam. Ben 3.olanı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yeni keşfettiğim diye başladım zaten. iOS'de varolmuş olabilir, Androidde hiç görmemiştim. Easter Egg değil diyebilirsiniz ama bir nevi ucundan Easter Egg işte .
kino dedi: Türkiye'deki mağaralar listesi - Vikipedi tr.wikipedia.org Şaka bir yana güzel olmuş. En azından videoya çekip yükleyerek efor sarfetmişsin. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Video biraz kötü oldu galiba ama idare edin. BalikŞuşişi dedi: Hocam bu Easter Egg değil ki. Instagram 10. yılını kutlamak amacıyla bunu getirmişti bir süreliğine . Genişletmek için tıkla... Taptic dedi: Instagram'ın yeni şekli kaç kişiye geldi? - Technopat Sosyal Şşşt! Kimseye söylemeyin. 1 ay kadar oldu bu iOS'a geleli. Genişletmek için tıkla... Focal Fossa dedi: Bu özellik birkaç hafta önce gelmişti. Değişik simgeler var güzel olmuş Genişletmek için tıkla... Kokona Shiki dedi: Evet geçen ay iOS’a geldi. Android’dekilere yeni gelmiş sanırsam. Ben 3.olanı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yeni keşfettiğim diye başladım zaten. iOS'de varolmuş olabilir, Androidde hiç görmemiştim. Easter Egg değil diyebilirsiniz ama bir nevi ucundan Easter Egg işte .