Install Shield Update Service Nereden İndirilir?

Zımbır

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarımda installshield update service diye bir şey vardı. Eset anti vürüs bunu sildi ve şu an Discord, Steam, Skype gibi şeylere giremiyorum. Sadece internet. bunu indirmeye çalıştım fakat hiçbir yerde bulamadım. Çözümünü bilen varsa cevap olarak yazabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşim aynı hata bendede oldu en son dellenip common files içinde olan installshield ı sildim komple bağlantı gitti. Gittikten sonra proxy hatası almaya başladım onu da aramaya regedit yazarak giriyorsun hkey local machine e gir sonra software sonra policies sonra microsoft sonra windows current version ve internet settings olana giriyorsun sağ tarafta 1 veya 2 tane dosya olacak 0x00000000 böyle bişey olacak verisi adı ProxySettingsUser bunu siliyorsun yeni dize değeri açıp adını aynı yapıyorsun sonra sağ tık özellikler veri değerini 1 yap bu anlattığım proxy hatası en son hiçbir şeye giremiyordum bu hata vardı internette bunu yaptım her şey düzeldi x86 dan common files ordan installshield i silmiştim önceden yardımcı olduysam ne mutlu bir haftadır araştırıyorum çıldıracaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…