Bu şekilde bir ileti var ne anlama geldiğini bilmyiorum ama ne yapmam gerektiğinide bu birinci sorumdu.
Kod:
[/FONT][/COLOR]Install your power management system driver[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]
İkinci sorum ise bilgisayar 3-4 saat çalıştıktan sonra kasadan gelen fan sesleri birden yükseliyor. Yükseliyordan kastım rahatsız edici bir ses. Ardından böyle hani radyo kanalı arasın tutturmassın bi şarkı çalar bi kesilir aynı onun gibi devam ediyor fan. Mesela 4 saniye dönüyor havası 1 saniye çok az bi ses kesilmesi ardından yine .
Üçüncü sorum ise format attıktan sonra ram kullanımı resimdeki gibi oldu. Nedenini anlamış değilim acaba virüs filan mı girdi usb yi taratım virüs çıktı
Sistem özelliklerim
AMD ATHELON ıı x4 640Processor 3.00Ghz
4Gb ddr3 ram
POVORCOLOR HD 5670EKRAN KARTI
ANAKART M4A78LT M LE
Ne yapabilirim kafayı yiyecem teşekkür ederim şimdiden.
Öncelikle bundan sonra her soru için ayrı konu açacaksınız. Byölece sorularınıza daha ayrıntılı cevaplar alabilirsiniz.
İlk soru: Güç yönetimi yazılımı varmış sisteminize uygun, bunu yüklemenizi tavsiye ediyor Windows 7. Windows 8 kursaydıız doğrudan kuracaktı. Windows 7 eski bir işletim sistemi olduğu için bu hatayı almanız normal. Tez Windows 8'e geçin.
Windows8 yüklicektim. O amaçla başlatmıştım PC'yi yeniden ama kurarken key istedi. Bende verdiğiniz keyleri denedim ama olmadı. Ben de vistadan kurtulayım bağri derken windows 7 yükledim.