Çözüldü Installer'a Glitch efekti nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

576822

Centipat
Visual Studio'da C# desktop dilinde program yapıyorum. Bazı viruslerde mesela mrsmajor 2.0 ve Monoxide'de virus açıldığında virusun penceresi glitchleniyor. Bunu nasıl yapabilirim? Korku oyunu yapmayı düşünüyorum. İnstaller'ına böyle bir efekt ekleyeceğim.

Örnek:

1702674889930.png

1702674933891.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cevabında yazım hatası var diye alıntılamayacağım yoksa uyarı yerim. Bugün saat 10'da aktifti ama mesajıma bakmadı sanırım taglediğim halde.

Cevap verdimi ben bulamadımda.
GitHub - ldpreload/BlackLotus: BlackLotus UEFI Windows Bootkit ben bunu geliştireceğim. Son virüsüme önyükleme ekranını değiştirip yazı ekleme ekledim. Bu sefer ise hedef BlackLotus

Hay alıntıladım.

GIF'miş o fakat gdi32.dll ile manipülasyon efektlerini kullanarak da yapabilirsin.
Aslında bunu Installer'ın kendisine yapmıyorlar. Windows'un Win32 kitaplığında bunu yapmak mümkün. Lakin nasıl yapılır henüz bilmiyorum.

Cevabında yazım hatası var diye alıntılamayacağım yoksa uyarı yerim. Bugün saat 10'da aktifti ama mesajıma bakmadı sanırım taglediğim halde.

GitHub - ldpreload/BlackLotus: BlackLotus UEFI Windows Bootkit ben bunu geliştireceğim. Son virüsüme önyükleme ekranını değiştirip yazı ekleme ekledim. Bu sefer ise hedef BlackLotus

Hay alıntıladım.

GIF'miş o fakat gdi32.dll ile manipülasyon efektlerini kullanarak da yapabilirsin.

Son düzenleme:
Çözüm

GitHub - ldpreload/BlackLotus: BlackLotus UEFI Windows Bootkit ben bunu geliştireceğim. Son virüsüme önyükleme ekranını değiştirip yazı ekleme ekledim. Bu sefer ise hedef blacklotus.

Hay alıntıladım.

Sağ ol👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı