uk1 Hectopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2018 #11 Baki Delibaş dedi: Yukarıda belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Taradım ama olmadı. Baki Delibaş dedi: Yukarıda belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Olmadı taramada yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2018
Baki Delibaş dedi: Yukarıda belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Taradım ama olmadı. Baki Delibaş dedi: Yukarıda belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Olmadı taramada yaptım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Ocak 2018 #12 Görev Yöneticisi > Başlangıç kısmından ISUSPM'yi devre dışı bırak.
G godluci Kilopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2018 #13 Recep Baltaş dedi: Görev Yöneticisi > Başlangıç kısmından ISUSPM'yi devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Recep abi ISUSPM'yi bulamadım
Recep Baltaş dedi: Görev Yöneticisi > Başlangıç kısmından ISUSPM'yi devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Recep abi ISUSPM'yi bulamadım
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Ocak 2018 #14 MSConfig altında var mı? Ya da Hizmetler?
G godluci Kilopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2018 #15 Recep Baltaş dedi: MSConfig altında var mı? Ya da Hizmetler? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde oraya da baktım ama sonuç yok ama nedense şuan arka planımda çalışmıyor gitti sanırım durduk yere. Anlam veremedim pek. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim sizi seviyorum rahatsızlık verdiysem affola. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2018
Recep Baltaş dedi: MSConfig altında var mı? Ya da Hizmetler? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde oraya da baktım ama sonuç yok ama nedense şuan arka planımda çalışmıyor gitti sanırım durduk yere. Anlam veremedim pek. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim sizi seviyorum rahatsızlık verdiysem affola.