nekro Hectopat Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2014 #1 Ben WinRar ve Smart Install Maker kullandım beğendim. Benim istediğim ise GTA4 orijinal setup gibi yapmak. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2014
Ben WinRar ve Smart Install Maker kullandım beğendim. Benim istediğim ise GTA4 orijinal setup gibi yapmak.
M Mert Ercan Ziyaretçi 19 Ocak 2014 #2 Şunlara da bir göz atabilirsin; NSIS Wiki Inno Setup Smart Install Maker - Custom setup files made easy Bu işlerin ağa babası ise budur: InstallShield
Şunlara da bir göz atabilirsin; NSIS Wiki Inno Setup Smart Install Maker - Custom setup files made easy Bu işlerin ağa babası ise budur: InstallShield
nekro Hectopat Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2014 #3 Mert 'RevoLand' Ercan dedi: Şunlara da bir göz atabilirsin; NSIS Wiki Inno Setup Smart Install Maker - Custom setup files made easy Bu işlerin ağa babası ise budur: InstallShield Genişletmek için tıkla... InstallShield ile GTA4 setup gibi yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2014
Mert 'RevoLand' Ercan dedi: Şunlara da bir göz atabilirsin; NSIS Wiki Inno Setup Smart Install Maker - Custom setup files made easy Bu işlerin ağa babası ise budur: InstallShield Genişletmek için tıkla... InstallShield ile GTA4 setup gibi yapabilir miyim?
3 3503 Kilopat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 475 Çözümler 1 19 Ocak 2014 #4 Install Shield zaten çoğu oyun geliştiricisinin kullandığı bir programdır. Tabiki yapılabilir ancak profesyonellere göre olduğu için biraz zordur.
Install Shield zaten çoğu oyun geliştiricisinin kullandığı bir programdır. Tabiki yapılabilir ancak profesyonellere göre olduğu için biraz zordur.