Instragram Eski Simge İle Gözüküyor

Hidayet07

Centipat
Selamlar Instagram'ın eski simgesini bilirsiniz şimdikinin daha eski versiyonu. 2013-2014 gibi, ama şu an simgesi bayağı zamandır güncellendi rengarenk falan, ama benim Huawei H60 L04 markalı telefonumda sorun şu ki eski simgeyle duruyor. Nedense simgesi eski simge. Güncellemeyle de alakalı değil. Aldığımdan beri böyle nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• image-207.jpeg
    image-207.jpeg
    27,1 KB · Görüntüleme: 27
Hocam hayatımda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Aklıma tek gelen Android desteği çektiği için olabilir mi demek geliyor.

Selamlar Instagram'ın eski simgesini bilirsiniz şimdikinin daha eski versiyonu. 2013-2014 gibi, ama şu an simgesi bayağı zamandır güncellendi rengarenk falan, ama benim Huawei H60 L04 markalı telefonumda sorun şu ki eski simgeyle duruyor. Nedense simgesi eski simge. Güncellemeyle de alakalı değil. Aldığımdan beri böyle nasıl çözebilirim?
Silip yükleyin.Telefonunuz yeni bir telefon mu?
Belki telefonu resetlerseniz daha yenii bir telefon sürümü yüklenir.

Hocam hayatımda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Aklıma tek gelen Android desteği çektiği için olabilir mi demek geliyor.

Ama diger telefonlarda öle degilki.
Huawei’nin kendine özgü iconpack’idir muhtemelen. Launcher iconpacki var ise disable durumuna getirin.

Nasıl peki lütfen anlatın ya bayadır ariyorum :)
E.

Silip yüklemeyi denediniz mi?

Evetde alakasi yok ya bildigin simgesi eski simge.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı