yasin411 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi 9 Ekim 2023 #1 Aldığım ayakkabı 1 haftadır duruyor kutusunda giymeye üşeniyorum. İade etmek istiyorum fişi vs. her şeyi var. 212 mağazasından almıştım tekrar aynı yere mi gitmeliyim yoksa herhangi bir instreet mağazası iadeyi kabul eder mi?
Aldığım ayakkabı 1 haftadır duruyor kutusunda giymeye üşeniyorum. İade etmek istiyorum fişi vs. her şeyi var. 212 mağazasından almıştım tekrar aynı yere mi gitmeliyim yoksa herhangi bir instreet mağazası iadeyi kabul eder mi?
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.269 Çözümler 5 9 Ekim 2023 #2 Sana en yakın mağazadan 30 gün içerisinde iade, 60 gün içerisinde değişim imkanı var. Sitesinde böyle yazıyor.
Sana en yakın mağazadan 30 gün içerisinde iade, 60 gün içerisinde değişim imkanı var. Sitesinde böyle yazıyor.
yasin411 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi 9 Ekim 2023 #3 Roseus dedi: Sana en yakın mağazadan 30 gün içerisinde iade, 60 gün içerisinde değişim imkanı var. Sitesinde böyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten alırsan evet ben mağazadan aldım tahmini 14 gün içinde diye biliyorum, tamam o zaman en yakın mağazaya gideyim.
Roseus dedi: Sana en yakın mağazadan 30 gün içerisinde iade, 60 gün içerisinde değişim imkanı var. Sitesinde böyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten alırsan evet ben mağazadan aldım tahmini 14 gün içinde diye biliyorum, tamam o zaman en yakın mağazaya gideyim.