4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 18 Mayıs 2023 #1 İnstreet'den bir ayakkabı aldım. İç kavuçuğu yırtık çıktı ama fişi kayıp, alırken telefon no istendi dijital olarak kayıt çıkar mı? Nasıl yapılır bu?
İnstreet'den bir ayakkabı aldım. İç kavuçuğu yırtık çıktı ama fişi kayıp, alırken telefon no istendi dijital olarak kayıt çıkar mı? Nasıl yapılır bu?
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 18 Mayıs 2023 #2 E-fatura benzeri bir şey var mı? Fişsiz iade etmeniz zor gibi.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 18 Mayıs 2023 #3 484169 dedi: İnstreet'den bir ayakkabı aldım. İç kavuçuğu yırtık çıktı ama fişi kayıp, alırken telefon no istendi dijital olarak kayıt çıkar mı? Nasıl yapılır bu? Genişletmek için tıkla... Aldığınız tarihten belki fiş çıkarılabilir. Bazı giyim mağazaları fiş olmayınca iade yerine değişim yapabiliyor.
484169 dedi: İnstreet'den bir ayakkabı aldım. İç kavuçuğu yırtık çıktı ama fişi kayıp, alırken telefon no istendi dijital olarak kayıt çıkar mı? Nasıl yapılır bu? Genişletmek için tıkla... Aldığınız tarihten belki fiş çıkarılabilir. Bazı giyim mağazaları fiş olmayınca iade yerine değişim yapabiliyor.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 18 Mayıs 2023 #4 AlexFergusonHayranı dedi: E-fatura benzeri bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Bende bunu size soruyorum hocam. Nasıl olur bu telefon aldılar ama.
AlexFergusonHayranı dedi: E-fatura benzeri bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Bende bunu size soruyorum hocam. Nasıl olur bu telefon aldılar ama.
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 18 Mayıs 2023 #5 484169 dedi: İnstreet'den bir ayakkabı aldım. İç kavuçuğu yırtık çıktı ama fişi kayıp, alırken telefon no istendi dijital olarak kayıt çıkar mı? Nasıl yapılır bu? Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız instreet mağazasına gidip onlara satın aldığınız tarihi ve hangi yöntemle satın aldığınızı söyleyin onlar size yardımcı olurlar.
484169 dedi: İnstreet'den bir ayakkabı aldım. İç kavuçuğu yırtık çıktı ama fişi kayıp, alırken telefon no istendi dijital olarak kayıt çıkar mı? Nasıl yapılır bu? Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız instreet mağazasına gidip onlara satın aldığınız tarihi ve hangi yöntemle satın aldığınızı söyleyin onlar size yardımcı olurlar.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 18 Mayıs 2023 #6 Profesör01 dedi: Satın aldığınız instreet mağazasına gidip onlara satın aldığınız tarihi ve hangi yöntemle satın aldığınızı söyleyin onlar size yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Profesör01 dedi: Satın aldığınız instreet mağazasına gidip onlara satın aldığınız tarihi ve hangi yöntemle satın aldığınızı söyleyin onlar size yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 18 Mayıs 2023 #7 İşleyişleri farklı olabilir fakat bende buna benzer bir durum yaşadım Korayspor'dan almıştım ve fişi kaybetmiştim satın aldığım mağazadan kayıtlara bakıp ayakkabıyı aldılar fakat satın almadığım mağazadan vermek isteseydim fiş gerekiyordu.
İşleyişleri farklı olabilir fakat bende buna benzer bir durum yaşadım Korayspor'dan almıştım ve fişi kaybetmiştim satın aldığım mağazadan kayıtlara bakıp ayakkabıyı aldılar fakat satın almadığım mağazadan vermek isteseydim fiş gerekiyordu.