3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #1 İnsülin ve testosteron testi yaptırmak istiyorum. Devlet hastahanelerinde yapılabilir mi? Yapılabilirse nasıl yapacağım?
İnsülin ve testosteron testi yaptırmak istiyorum. Devlet hastahanelerinde yapılabilir mi? Yapılabilirse nasıl yapacağım?
M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.137 22 Ocak 2025 #2 395014 dedi: İnsülin ve testosteron testi yaptırmak istiyorum. Devlet hastahanelerinde yapılabilir mi? Yapılabilirse nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Dahiliyeye ya da varsa endokrine gidip söyle. Kandan bakıyorlar. Devlet hastaneleri de yapıyor.
395014 dedi: İnsülin ve testosteron testi yaptırmak istiyorum. Devlet hastahanelerinde yapılabilir mi? Yapılabilirse nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Dahiliyeye ya da varsa endokrine gidip söyle. Kandan bakıyorlar. Devlet hastaneleri de yapıyor.
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #3 m1cope dedi: Dahiliyeye ya da varsa endokrine gidip söyle. Kandan bakıyorlar. Devlet hastaneleri de yapıyor. Genişletmek için tıkla... Randevu almama gerek var mı yoksa yarın gitsem olur mu?
m1cope dedi: Dahiliyeye ya da varsa endokrine gidip söyle. Kandan bakıyorlar. Devlet hastaneleri de yapıyor. Genişletmek için tıkla... Randevu almama gerek var mı yoksa yarın gitsem olur mu?
M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.137 22 Ocak 2025 #4 395014 dedi: Randevu almama gerek var mı yoksa yarın gitsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Randevu alman lazım. Diğer türlü doktorun insafına kalmış ama genelde bakamazlar yoğunluktan dolayı. Özellikle dahiliye en yoğun bölümlerden biri.
395014 dedi: Randevu almama gerek var mı yoksa yarın gitsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Randevu alman lazım. Diğer türlü doktorun insafına kalmış ama genelde bakamazlar yoğunluktan dolayı. Özellikle dahiliye en yoğun bölümlerden biri.
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #5 m1cope dedi: Randevu alman lazım. Diğer türlü doktorun insafına kalmış ama genelde bakamazlar yoğunluktan dolayı. Özellikle dahiliye en yoğun bölümlerden biri. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, sağ olun.
m1cope dedi: Randevu alman lazım. Diğer türlü doktorun insafına kalmış ama genelde bakamazlar yoğunluktan dolayı. Özellikle dahiliye en yoğun bölümlerden biri. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, sağ olun.