Conex Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 Selam, Arkadaşlar oyun açılırken böyle bir şey çıkıyor. Ne anlama geldiğini anladım fakat BattlEye'nin ne olduğunu anlamadım. İndirmeli miyim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-03-23 220032.png 219,4 KB · Görüntüleme: 159
Selam, Arkadaşlar oyun açılırken böyle bir şey çıkıyor. Ne anlama geldiğini anladım fakat BattlEye'nin ne olduğunu anlamadım. İndirmeli miyim?
Çözüm Monarch Leviathan 23 Mart 2023 Conex dedi: Selam, Arkadaşlar oyun açılırken böyle bir şey çıkıyor. Ne anlama geldiğini anladım fakat BattlEye'nin ne olduğunu anlamadım. İndirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Vanguard gibi anti-hile sistemi. Kurunuz. "Spawnkillci"lere dikkat edin hocam sizi oyundan soğutabilir.
Conex dedi: Selam, Arkadaşlar oyun açılırken böyle bir şey çıkıyor. Ne anlama geldiğini anladım fakat BattlEye'nin ne olduğunu anlamadım. İndirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Vanguard gibi anti-hile sistemi. Kurunuz. "Spawnkillci"lere dikkat edin hocam sizi oyundan soğutabilir.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.688 Çözümler 36 Yer Cheyenne 23 Mart 2023 #2 Evet, hile koruması için indirin, kısaca hile önleyici bir hizmet, güvenirliği konusunda şüphen olmasın yani. Artı 0 Eksi
Evet, hile koruması için indirin, kısaca hile önleyici bir hizmet, güvenirliği konusunda şüphen olmasın yani.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.309 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 23 Mart 2023 #3 Conex dedi: Selam, Arkadaşlar oyun açılırken böyle bir şey çıkıyor. Ne anlama geldiğini anladım fakat BattlEye'nin ne olduğunu anlamadım. İndirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Vanguard gibi anti-hile sistemi. Kurunuz. "Spawnkillci"lere dikkat edin hocam sizi oyundan soğutabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Conex dedi: Selam, Arkadaşlar oyun açılırken böyle bir şey çıkıyor. Ne anlama geldiğini anladım fakat BattlEye'nin ne olduğunu anlamadım. İndirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Vanguard gibi anti-hile sistemi. Kurunuz. "Spawnkillci"lere dikkat edin hocam sizi oyundan soğutabilir.
KS KS Conex Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #4 Xeytan dedi: Evet, hile koruması için indirin, kısaca hile önleyici bir hizmet, güvenirliği konusunda şüphen olmasın yani. Genişletmek için tıkla... Monarch Leviathan dedi: Vanguard gibi anti-hile sistemi. Kurunuz. "Spawnkillci"lere dikkat edin hocam sizi oyundan soğutabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
Xeytan dedi: Evet, hile koruması için indirin, kısaca hile önleyici bir hizmet, güvenirliği konusunda şüphen olmasın yani. Genişletmek için tıkla... Monarch Leviathan dedi: Vanguard gibi anti-hile sistemi. Kurunuz. "Spawnkillci"lere dikkat edin hocam sizi oyundan soğutabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.