ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 28 Kasım 2022 #1 Hazır Steam indirimleri varken Insurgency almak istiyorum. Hala sunucuları dolu mu oynayacak birilerini bulabilir miyiz?
Hazır Steam indirimleri varken Insurgency almak istiyorum. Hala sunucuları dolu mu oynayacak birilerini bulabilir miyiz?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.790 Çözümler 26 Yer Muğla 28 Kasım 2022 #2 Bu ara 2-3 defa girdim aşırı dolu değil fakat genel anlamda oynayan bayağı var rahat 20 sunucu oluyor genelde. Sandstorm diyorsanız o doludur zaten.
Bu ara 2-3 defa girdim aşırı dolu değil fakat genel anlamda oynayan bayağı var rahat 20 sunucu oluyor genelde. Sandstorm diyorsanız o doludur zaten.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.369 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #3 Oyuncu sayısı yeterli, atölye desteğide çok geniş hala oynanabilir.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 28 Kasım 2022 #4 Rustin Cohle dedi: Bu ara 2-3 defa girdim aşırı dolu değil fakat genel anlamda oynayan bayağı var rahat 20 sunucu oluyor genelde. Sandstorm diyorsanız o doludur zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sandstorm değil ilk Insurgency oyunundan bahsediyorum. Yanıtlarınız için teşekkür ederim oyunu aldım.
Rustin Cohle dedi: Bu ara 2-3 defa girdim aşırı dolu değil fakat genel anlamda oynayan bayağı var rahat 20 sunucu oluyor genelde. Sandstorm diyorsanız o doludur zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sandstorm değil ilk Insurgency oyunundan bahsediyorum. Yanıtlarınız için teşekkür ederim oyunu aldım.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.790 Çözümler 26 Yer Muğla 28 Kasım 2022 #5 ZesuN dedi: Yok hocam sandstorm değil ilk Insurgency oyunundan bahsediyorum. Yanıtlarınız için teşekkür ederim oyunu aldım. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hala arada girip gerçekçiliğe yakın çatışma deneyimi alıyorum zevkli bir oyun ama sürekli oynamak sıkabilir.
ZesuN dedi: Yok hocam sandstorm değil ilk Insurgency oyunundan bahsediyorum. Yanıtlarınız için teşekkür ederim oyunu aldım. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hala arada girip gerçekçiliğe yakın çatışma deneyimi alıyorum zevkli bir oyun ama sürekli oynamak sıkabilir.