Insurgency için sunucu kurma

DenizG101

Hectopat
Arkadaşlar, Insurgency için server kurmak istesem aylık ne kadar ücret vermem lazım? Hangi firmaları önerirsiniz?

MGT Mezhebi Geniş Tarikat server kurucusuydum aylık 65 tl ödüyordum bu konuda oyuntech en iyidir baska bir hosting den aldıgımda çok ugraşmıstım oraya 20 tl veriyordum ama server ismi degişmek bile bir dünya işlem gerektiriyordu.
Base'e c4, rpg ve at4 atanlardan sıkıldım artık.
Hiç ugrasma bizde ondan bıkıp açmak istedik base roket yasak dedik oyunda banlaya banlaya adam kalmamıstı en sonunda serbest kılmıştık.

Alayı yeteneksiz oyuncu, 60 kill alıyor 40'ı banko base kill. Bu 60 kill alan önüne adam gelince vuramıyor.

Alayı yeteneksiz oyuncu, 60 kill alıyor 40'ı banko base kill. Bu 60 kill alan önüne adam gelince vuramıyor.

Sen öyle san kardesim roketle olacak is degil siz bunu anlamiyorsunuz he roketim olmadigi zaman 100 vurmasinida biliyorum ama roketim oldugumda 60 vurmayida biliyorum aslinda siz beceriksiz oyuncusunuz bir oyunu düzgün oynayamayinca agliyorsunuz.

Serverimi kapattım 1 yıllık günü bitti ve şunu fark ettim oyunda base kill engellenemiyor mnsf hiçbir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…