YakupAslan
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- köle
Merhaba. Zamanında bu oyunu güncellemelerden sonra kasıyor diye kaldırmıştım. İşlemci ve RAM'ı yükselttikten sonra tekrar bakayım dedim farklı hata vermeye başladı. Oyun açılıyor, haritaya giriyorum, tam başlayacak oyundan atıp fotoğrafta görünen ekran hatasını veriyor. Normalde siyah, bir şey açınca onun görüntüsünü alıyor. Gariptir ki Masaüstünü Göster tuşuna bastığımda o görüntü gidiyor. Ama herhangi bir uygulamadan dönünce aynı fotoğraftaki halini alıyor. Hala da duruyor, Insurgency arka planda da çalışmıyor sonlandırayım sorun kalksın. Bunun sebebi nedir?
Eski işlemci Coleron B815'di HD Graphics Family'e sahipti, 2 GB RAM vardı. Güncellemelerden önce düşük ayarlarda oynuyordum.
Şimdi i5-2450M HD 3000 var, RAM 6 GB. Aslında diğer oyunlarda da çok bir değişiklik olmadı performans açısından ama bu oyunu kaldırabilir diye tahmin ediyorum.
Eski işlemci Coleron B815'di HD Graphics Family'e sahipti, 2 GB RAM vardı. Güncellemelerden önce düşük ayarlarda oynuyordum.
Şimdi i5-2450M HD 3000 var, RAM 6 GB. Aslında diğer oyunlarda da çok bir değişiklik olmadı performans açısından ama bu oyunu kaldırabilir diye tahmin ediyorum.