Oyun hakkında bayağı bir konu okudum bozuk olduğu söyleniyor. Şu an hala aynı mı alınır mi? YouTube'da baktığında GTX1050 ile 80-90 FPS akıcı oynanıyor.
Oyun baya sağlamdı ama ben oynayamamıştım. Türkiye'ye yakın sunucu lokasyonları yoktu ciddi derecelerde pingli oynuyordum. Şu anda sunucu sayısı artmış durumda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Oyun cidden keyifli sağlam bir kulaklık kullanmakta fayda var.
Hocam seri alıyorsun. Ardından bana istek atıyorsun ve beraber oynuyoruz. Geyik bir yana sistemim:
r5 1600af
16gb 3200mhz ram
gtx960 2gb
ile bazı ayarlar ulta da 100fps ve üzeri akıcı bir şekilde alıyorum. Bunun dışında oyunun genel yapısını zaten video vs. ile görmüşsünüzdür. Oyun tam bir simülasyon oyunu. Bunun dışında sormak istediğiniz bir şey varsa buyrun sorun. Ama ben şahsen çok seviyorum ve öneriyorum.
Ama Squad Sandstorm a göre çok daha ciddi bir simülasyon oyunu. Bunu bil ve şahsen illa daha sim bi oyun alıcam diyorsan Arma 3 al derim. Çünkü Squad gerek grafik gerek oynanış vs. olarak pek iyi değil. Nedeni ise erken erişim olması. Evet Sandstorm da erken erişim ama genede oynanabilirliği çok daha yüksek.
Böyle oyunlarda FPS sorunu olması normal multi oynuyoruz haritalar büyük oyunun kendi modları var tarkov da FPS sorunu üst seviyede ama oynuyoruz bunlara fazla takılmamak gerekiyor, oyunu dün aldım oynadım gerçekten başarılı nasıl en başta oynamadım diye kendime kızıyorum.