Insurgency Sandstorm mu, Squad mı?

canerky.art

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum. Bu türde başka bildiğiniz bi oyun varsa söyleyebilirsiniz. Sizce hangisi iyidir?

Insurgency'nin ilk oyunu var bende. CS GO tarzında ama CS GO oynar gibi oynarsan sarmaz. Taktiksel biraz daha, kafana yersen ölürsün mesela. Koşa koşa haritanın ortasında gezemezsin. Kurşun yersen ölürsün, gerçekçi. Yani biraz hard core modunu açmışssın gibi düşün.

Squad'a sahip değilim ama bildiğim kadarı ile takım oyunu. Yani adından da belli olacağı üzere ekip olarak oynuyorsun sanırım.

Şuan Hell Let Loose isimli bir oyun var. 40 liraya düştü, erken erişimde. 2. dünya savaşı atmosferinde oynuyorsun, baya övülüyor. Sadece iyi sistem istediğini söylüyorlar.

Verdun ve Tannenberg'de uygun fiyatlı oyunlar. Bir de Day of Infamy var. Bu üçü de düşük bütçeli çok yüksek kalitede olmayan ama sarma ihtimali olan oyunlar. İncelersiniz.

Squad için zevk almak istiyorsan, biraz yabancı dil olması lazım. Korkusuzca İngilizce konuşmaya çalış, oyunda iletişim en değerli şeylerden birisi. Her zaman Türklerle birlikte oynayabileceğini sanmıyorum, çünkü hardcore diyebileceğimiz bir oyun. Ben Squad'ı tavsiye ederim. Saatlerce Project Reality oynadığım için Squad'ı öneriyorum.

Bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum. Bu türde başka bildiğiniz bi oyun varsa söyleyebilirsiniz. Sizce hangisi iyidir?
Grafikleri günümüz oyunlarına göre düşük kalsa da çatışma seslerindeki gerçekçiliğinden ötürü Day of Infamy denemelisin derim. İndirimle 5-6 liraya alabiliyorsun hatta

Squad Insurgency'e göre daha ağır mekaniklere sahip fakat grafik olarak ikisi de aynı. Squad biraz daha simülasyona kayıyor ve aşırı derecede takım oyunu istiyor çünkü her öldüğünüzde sizi kaldırması veya yaralarınızı sarması için bir sıhhiyeye ihtiyacınız olacak.

Ben Squad'ı Avrupa sunucularında oynadığım kadarıyla beğenmedim. Her ne kadar iyi seviyede İngilizce biliyor olsam da girdiğim oyunlarda insanlar iletişim ne demek bilmiyordu. Herkes tek başına takılıp kendi kafasına göre bir yerlere gidiyordu.

Kesinlikle Squad. İngilizce biliyor ve düzgün bir şekilde konuşabiliyorsanız düşünmeden Squad alın derim. Yaklaşık 1000 saatim var ve aşırı eğlenceli bir oyun. Toyota tarzı oyunda "Technical" denilen araçlara 3-4 tane IED yerleştirip kâfirlerin ileri operasyon üstüne son sürat sürerek herkesi havaya uçurmanın keyfini hiçbir oyun veremez

Kesinlikle Squad. Diğer arkadaşların da dediği gibi iyi seviye de İngilizce biliyorsan almalısın.Fizikleri,iletişimi vs. gerçekten savaşta gibi hissettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…