cukkuss Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #1 Önümüzdeki indirimde bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Taktiksel oluşu bakımından Sandstorm'dan yanayım ama sormak istedim.
Önümüzdeki indirimde bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Taktiksel oluşu bakımından Sandstorm'dan yanayım ama sormak istedim.
HUNAxE Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 572 Çözümler 2 20 Şubat 2022 #2 Battlefied 1 Singleplayer için bile alınır.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #3 cukkuss dedi: Önümüzdeki indirimde bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Taktiksel oluşu bakımından Sandstorm'dan yanayım ama sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Birisi diğerine göre daha arcade sayılır. Diğeri gerçekliği önem veriyor. Farklı türde oyunlar bence.
cukkuss dedi: Önümüzdeki indirimde bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Taktiksel oluşu bakımından Sandstorm'dan yanayım ama sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Birisi diğerine göre daha arcade sayılır. Diğeri gerçekliği önem veriyor. Farklı türde oyunlar bence.
cukkuss Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #4 Multiplayer oynayacağım.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.691 Çözümler 36 Yer Cheyenne 20 Şubat 2022 #5 Insurgency sarar.
J.Lannes Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 526 21 Şubat 2022 #6 Sandstrom almak yerine Squad oyununa baktınız mı acaba? Bence çok daha iyisi
cukkuss Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #7 J.Lannes dedi: Sandstrom almak yerine Squad oyununa baktınız mı acaba? Bence çok daha iyisi Genişletmek için tıkla... Baktım, zaten daha önce de izlemiştim ama tercihim bu iki oyundan yana. Teşekkür ederim
J.Lannes dedi: Sandstrom almak yerine Squad oyununa baktınız mı acaba? Bence çok daha iyisi Genişletmek için tıkla... Baktım, zaten daha önce de izlemiştim ama tercihim bu iki oyundan yana. Teşekkür ederim
L likeiron Centipat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 243 21 Şubat 2022 #8 cukkuss dedi: Önümüzdeki indirimde bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Taktiksel oluşu bakımından Sandstorm'dan yanayım ama sormak istedim. Genişletmek için tıkla... İndirim olsaydı bende alıcaktım ama indirim yok.İnsurgency daha iyi bence sadece online için yapılmış bir oyun daha uzun ömürlü.
cukkuss dedi: Önümüzdeki indirimde bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Taktiksel oluşu bakımından Sandstorm'dan yanayım ama sormak istedim. Genişletmek için tıkla... İndirim olsaydı bende alıcaktım ama indirim yok.İnsurgency daha iyi bence sadece online için yapılmış bir oyun daha uzun ömürlü.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 21 Şubat 2022 #9 Insurgency Sandstorm al bence BF1'i Amazon Prime'dan kod olarak alan birinden ucuza alabilirsin.