Insurgency Sandstrom nasıl oynanır?

Daha fazla  
Merhaba. Insurgency Sandstrom aldım ve yerel modda botlarla oynuyorum. A, B, C, D, E, F noktalarını ele geçirmeye çalışıyoruz. Ama bir yerde bozgun oluyor mutlaka. Botlar sonuçta, vuruyorum çoğunu ama nedense bozgun veriyor oyun. Eksik yaptığım ne var acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Noktadan çıkmamaya özen gösterin. Blocking verdikten sonra daire tamamen kırmızı olup siz noktadan çıkarsanız oyun direkt biter. Yerel oyunda alttaki “dalga” sayısını da bitirmemeye -yani ölmemeye- özen gösterin.

En ucuz paketi aldım. 4 mod var sadece. Hepsi de aynı gibi. Yerelde tabi dediğim. Onlinede iki saniyede ölürüm😄

Online’da Versus yerine Co-Op girebilirsiniz. 8 kişiyle botlarla atıyorsunuz. Sadece takım arkadaşınızın önünden geçerken eğilmeye özen gösterin ki kafanızı uçurmasınlar. Ayrıca sürümler sadece kıyafet ve silah skini DLC’si veriyor, yani bir şey kaçırmıyorsunuz.

En ucuz paketi aldım. 4 mod var sadece. Hepsi de aynı gibi. Yerelde tabii dediğim. Online'de iki saniyede ölürüm😄

Hocam oyunun amacı Online oynamak zaten. Ben botlara sadece gece modunu oynamak için giriyorum.
Oyun zor evet fakat oynamasını bilirseniz çok kolay. Mesela ilk maça girdiğinizde gaz maskesini takın C'ye koşun hiç durmadan sis bombası atıp içeri girip bir yere pusun ben genellikle hep bunu yapıyorum ve C hedefini ilk ben ele geçiriyorum. Fakat sonralardan öyle ortalıkta çok fazla koşmamaya dikkat edin. Bir yere çıkmadan önce kontrol edin eğilip. Yani kısaca asker olduğunuzu düşünün Valorant veya diğer oyunlar gibi oynamayın :D

Online’da Versus yerine Co-Op girebilirsiniz. 8 kişiyle botlarla atıyorsunuz. Sadece takım arkadaşınızın önünden geçerken eğilmeye özen gösterin ki kafanızı uçurmasınlar. Ayrıca sürümler sadece kıyafet ve silah skini DLC’si veriyor, yani bir şey kaçırmıyorsunuz.
Arkadaşlarımda yok bu oyun ama bakalım, belki aldırırım onlara da :)

Hocam oyunun amacı Online oynamak zaten. Ben botlara sadece gece modunu oynamak için giriyorum.
Oyun zor evet fakat oynamasını bilirseniz çok kolay. Mesela ilk maça girdiğinizde gaz maskesini takın C'ye koşun hiç durmadan sis bombası atıp içeri girip bir yere pusun ben genellikle hep bunu yapıyorum ve C hedefini ilk ben ele geçiriyorum. Fakat sonralardan öyle ortalıkta çok fazla koşmamaya dikkat edin. Bir yere çıkmadan önce kontrol edin eğilip. Yani kısaca asker olduğunuzu düşünün Valorant veya diğer oyunlar gibi oynamayın :D
Valorant vs hiç oynamam zaten. Bu oyunu da silah sesleri için aldım. Çok gerçekçi sesler. Hoparlörü açıp sıkıyorum boş boş, hosuma gidiyor stres attırıyor. Henüz 3 saat oldu bakalı. Biraz iyi hissedersem kendimi online girerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı