Insurgency ve Insurgency standstorm arasındaki farklar nelerdir?

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Merhabalar, bugün Steam üzerinden Insurgency'i aldım, aslında Standstorm'u alacaktım fakat arkadaşımla oynamak istediğimiz için onun sistemi yetmedi biz de ilk oyunu aldık. Insurgency Standstorm'u mantıken 2. oyun olarak düşünürsek, oyunun videolarına vs. baktım standstorm acayip güzel grafiklere sahip ilk oyuna oranla. Bu iki oyun arasındaki farklar nelerdir söyleyebilecek olan var mıdır acaba?

Insurgency'yi 6 lira civarına almıştım indirimde şuan ki fiyatları hakkında bir bilgim yok hala bu fiyaflardaysa kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Sandstrom oynamaya fırsatım olmadı fiyatı biraz daha pahalı (55 liraydı sanırsam) ve yeni bir oyun olarak hatırlıyorum grafikleride ayrıca güzeldi izlediğim oyun içi videolardan. Insurgency diğer FPS oyunlarından farklı bir atmosferi ve gerçekliği var tek mermide öldüğümü biliyorum. Eğer fiyatları eskisi gibi düşüyorsa ikisinide alın şayet düşmüyorsa Sandstormu almak daha mantıklı olur.

Sonradan düzeltme mesajı: Mesajı tam okumamışım ilk oyuna sahipmişsiniz zaten. İmkan varsa ikincisinide alın o zaman;)

Merhabalar, bugün Steam üzerinden Insurgency'i aldım, aslında Standstorm'u alacaktım fakat arkadaşımla oynamak istediğimiz için onun sistemi yetmedi biz de ilk oyunu aldık. Insurgency Standstorm'u mantıken 2. oyun olarak düşünürsek, oyunun videolarına vs. baktım standstorm acayip güzel grafiklere sahip ilk oyuna oranla. Bu iki oyun arasındaki farklar nelerdir söyleyebilecek olan var mıdır acaba?
Sandstorm diyecektiniz sanırım 😁.
Konuya gelirsek: Insurgency on Steam
Grafikleri Sandstorm'a göre daha kötü olsa da Türk sunucularında daha fazla zevk vereceğini eminim.

En ağır simülasyon diyebiliriz. İmkanınız varsa Sandstorm'u öneririm. R6 bile arcade'e döndü son zamanlarında. Bence FPS severler için her türlü iyi vakit geçirtebilecek bir oyun.
Grafiklerine aşık oldum Sandstorm'un kesinlikle PUBG yerine onu alacağım indirimlerde.

Insurgency'yi 6 lira civarına almıştım indirimde şu anki fiyatları hakkında bir bilgim yok hala bu fiyaflardaysa kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Sandstrom oynamaya fırsatım olmadı fiyatı biraz daha pahalı (55 liraydı sanırsam) ve yeni bir oyun olarak hatırlıyorum grafikleride ayrıca güzeldi izlediğim oyun içi videolardan. Insurgency diğer FPS oyunlarından farklı bir atmosferi ve gerçekliği var tek mermide öldüğümü biliyorum. Eğer fiyatları eskisi gibi düşüyorsa ikisini de alın şayet düşmüyorsa sandstormu almak daha mantıklı olur.

Sonradan düzeltme mesajı: Mesajı tam okumamışım ilk oyuna sahipmişsiniz zaten. İmkan varsa ikincisini de alın o zaman;)

İlk oyun 25 TL bugün aldım, ikinci oyun dün özel promosyon indirimine girmişti 45 TL'ye düşmüştü keşke alsaydım :( bugün baktım 85 TL. Farklarını sordum aslında ama yorumun için teşekkür ederim dostum :)
Grafik dışında çok da farkı yok. Oyunların modlarını vs. hatırlamıyorum ancak yine çoklu Deathmatch'ler ve operasyonlar vardı. Eğer Insurgency oynarsanız bir daha CS veya Valorant oynayamazsınız büyük ihtimalle. Yalnızca R6 oynayabilirsiniz.

Ciddi anlamda CS'den ve Valorant'tan bıktım, yani göz göre göre adama 30 mermi sıkıyorum ve saydığı 1 ayak şaka gibi. Madem 1 ayağa sıkmışım kalan 29 mermi namlunun ucundan çıkıp Allah katına mı gidiyor anlamıyorum ki, inanılmaz uyuz olduğum bir durum ve oyun çok velet dolu. Böyle try hard ciddi oynayacak bir oyunda pek sanmıyorum veletlerin olacağını.
Insurgency cidden gerçek hayat gibi mi? Öyleyse direkt indirimde kapacağım :).

Insurgency değil de Insurgency sandstorm almanı tavsiye ederim, inanılmaz bir oyun. Videolarını izlersen ne kadar gerçekçi olduğunu anlarsın. Hatta basitinden bir video linki vereyim,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sandstorm diyecektiniz sanırım 😁.
Konuya gelirsek: Insurgency on Steam
Grafikleri Sandstorm'a göre daha kötü olsa da Türk sunucularında daha fazla zevk vereceğini eminim.

Yanlış yazmışım kusuruma bakmayın, heyecandan herhalde :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı