Insurgency vs Insurgency Sandstorm

ConTroller

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda CS:GO, Call of Duty dışında ucuz bir FPS savaş oyunu oynamak istiyorum. Insurgency'i önceden azıcık deneyimlemiştim. Galiba crosshair yoktu, açılıyor mu bilmem ama bu yönüyle beni sanki çok gerçekçi bir oyundaymış gibi hissettirmişti. Ve çok zordu. Şimdi Sandstorm çıkmış, sizce ekstra 30 TL'ye değer mi? Alırsam da zaten bilgisayarımı RTX3000 ile güçlendirdiğimde falan oynayabileceğim. Şimdilik düşük grafikli oyunlar oynuyorum, eğer şimdi alırsam ilk Insurgency'i oynayabileceğim. +30 TL ile yeni grafikler dışında ne sunuyor? Grafikler o kadar önemli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinde olsam Sandstorm alırdım. Oyun çok güzel gerçekten. İlk oyunu da fena değildi. 30 lira fazla vermeye değer bence.
Ama şimdi zaten alamam, şöyle iyi bir 5 ay beklemem lazım. Bu halde de mi Sandstorm'u almalıyım?

İkisini de oynadım ve Insurgency’nin ortamı bana daha güzel geliyor. Arkadaşlarının hesabında varsa onlardan deneyebilirsin belki fikir verir.

İkisini de oynadım ve Insurgency’nin ortamı bana daha güzel geliyor. Arkadaşlarının hesabında varsa onlardan deneyebilirsin belki fikir verir.

Katılıyorum ama sandstorm çok daha güncel ve reload olayı çok hoş yani şarjörü çıkartıp tabancaya geçip tüfeğe yeniden geçince orada şarjör olmuyor önceden çıkartığınız için, aynı escape from tarkov gibi ayrıca gece modu harika olmuş ama sesleri bozmuşlar, çatışmada yamuluyor sesler.

Insurgency oyunu geçenlerde free weekend olmuştu. Oyuncu yoktu neredeyse.

Squad'ı öneririm kesinlikle.Gerek ortamı gerek gerçekciliği ile gerçekten savaşta gibi hissediyorsun. Ama fiyatı biraz tuzlu.Ayrıca iyi de bir sistem istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…