Ö özgürcalbay Hectopat Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2017 #1 Windows 10'a geçerken NX hatası alıyorum. Anladığım kadarıyla BIOS update yapmam gerekiyor. Fakat güncel BIOS update bulamadım. Aida64 anakart raporu çıkardım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Dosya Ekleri Report.txt 261,6 KB · Görüntüleme: 322 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2017
Windows 10'a geçerken NX hatası alıyorum. Anladığım kadarıyla BIOS update yapmam gerekiyor. Fakat güncel BIOS update bulamadım. Aida64 anakart raporu çıkardım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Ekim 2017 #2 Rapor içeriği eksik. Cihaz modeli nedir? Bir de aldığınız hatanın tam açıklamasını yazın.
Ö özgürcalbay Hectopat Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2017 #3 MF dedi: Rapor içeriği eksik. Cihaz modeli nedir? Bir de aldığınız hatanın tam açıklamasını yazın. Genişletmek için tıkla... Öncelikle ilginiz için ve geri dönüşüz için teşekkür ederim . Aida tam rapor çıkardım yandex linkini ve windows 10 'a geçerken aldığım hatanın size ekran görütüsünü yolluyorum . TamRapor.txt Dosya Ekleri Adsız2.png 191,2 KB · Görüntüleme: 136
MF dedi: Rapor içeriği eksik. Cihaz modeli nedir? Bir de aldığınız hatanın tam açıklamasını yazın. Genişletmek için tıkla... Öncelikle ilginiz için ve geri dönüşüz için teşekkür ederim . Aida tam rapor çıkardım yandex linkini ve windows 10 'a geçerken aldığım hatanın size ekran görütüsünü yolluyorum . TamRapor.txt