goldberg1203 Femtopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, benim bilgisayarımda oldu. Sizinkinde olmayabilir. Aşamalı bir şekilde anlatıyorum. Bu şekilde BIOS modlama uğraşmanız gerekmeyecek; Bilgisayar kapatın. Sonra açıp BIOS ekranına gelin. Bilgisayarınızı güç tuşu ile kapattıktan sonra hemen şu tuşlara sırayla basın: F4, 4, R, F, V, F5, 5, T, G, B, F6, 6, Y, H, N hemen beklemeden. Bilgisayarı açın, güç tuşuna bastıktan sonra BIOS'a gelin bir bakın. Benimkinde geldi. siz de deneyebilirsiniz. InsydeH20 BIOS olduğunu unutmayın. Bu bilgiyi herkes vermez. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
Arkadaşlar, benim bilgisayarımda oldu. Sizinkinde olmayabilir. Aşamalı bir şekilde anlatıyorum. Bu şekilde BIOS modlama uğraşmanız gerekmeyecek; Bilgisayar kapatın. Sonra açıp BIOS ekranına gelin. Bilgisayarınızı güç tuşu ile kapattıktan sonra hemen şu tuşlara sırayla basın: F4, 4, R, F, V, F5, 5, T, G, B, F6, 6, Y, H, N hemen beklemeden. Bilgisayarı açın, güç tuşuna bastıktan sonra BIOS'a gelin bir bakın. Benimkinde geldi. siz de deneyebilirsiniz. InsydeH20 BIOS olduğunu unutmayın. Bu bilgiyi herkes vermez.
KS KS goldberg1203 Femtopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #11 Affansen dedi: Peki dahili görüntü birimini overclock edilebilir mi? HD grahpcihs 4000. Genişletmek için tıkla... Edilebilir ama ben tavsiye etmiyorum bilgisayarini bozarsın. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Peki dahili görüntü birimini overclock edilebilir mi? HD grahpcihs 4000. Genişletmek için tıkla... Edilebilir ama ben tavsiye etmiyorum bilgisayarini bozarsın.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 18 Şubat 2021 #12 goldberg1203 dedi: Edilebilir ama ben tavsiye etmiyorum bilgisayarini bozarsın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Risk var mı? Artı 0 Eksi
goldberg1203 dedi: Edilebilir ama ben tavsiye etmiyorum bilgisayarini bozarsın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Risk var mı?
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.297 Makaleler 5 Çözümler 44 18 Şubat 2021 #13 Affansen dedi: Nasıl yani? Risk var mı? Genişletmek için tıkla... Notebooklar üzerinde OC işi sıkıntılı. Üstüne sistemin büyük bir ihtimalle tek fanli. Ben OC yapmanı onermiyorum. Artı 1 Eksi
Affansen dedi: Nasıl yani? Risk var mı? Genişletmek için tıkla... Notebooklar üzerinde OC işi sıkıntılı. Üstüne sistemin büyük bir ihtimalle tek fanli. Ben OC yapmanı onermiyorum.
KS KS goldberg1203 Femtopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #14 Affansen dedi: Nasıl yani? Risk var mı? Genişletmek için tıkla... Bu BIOS üreten kişinin bunu gizlemesinde bir sebebi var. Bilmeden yapmamak lazim. Bende bu rehberi yaptim Advanced menüsünü bulamayanlar için bilgisayar mühendisi değilim. Evet tek falinli olmasida yapma yani. Sorumluluk senin. Son düzenleme: 18 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Nasıl yani? Risk var mı? Genişletmek için tıkla... Bu BIOS üreten kişinin bunu gizlemesinde bir sebebi var. Bilmeden yapmamak lazim. Bende bu rehberi yaptim Advanced menüsünü bulamayanlar için bilgisayar mühendisi değilim. Evet tek falinli olmasida yapma yani. Sorumluluk senin.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 18 Şubat 2021 #15 300434 dedi: Notebooklar üzerinde OC işi sıkıntılı. Üstüne sistemin büyük bir ihtimalle tek fanli. Ben OC yapmanı onermiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet tek fanlı. Ama ETS2 15 FPS de oynanmıyor ki... Artı 0 Eksi
300434 dedi: Notebooklar üzerinde OC işi sıkıntılı. Üstüne sistemin büyük bir ihtimalle tek fanli. Ben OC yapmanı onermiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet tek fanlı. Ama ETS2 15 FPS de oynanmıyor ki...
Lord Harkon Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 334 Makaleler 1 12 Mayıs 2021 #16 Teşekkürler 2 saattir bunu arıyorum goldberg1203 dedi: Arkadaşlar, benim bilgisayarımda oldu. Sizinkinde olmayabilir. Aşamalı bir şekilde anlatıyorum. Bu şekilde BIOS modlama uğraşmanız gerekmeyecek; Bilgisayar kapatın. Sonra açıp BIOS ekranına gelin. Bilgisayarınızı güç tuşu ile kapattıktan sonra hemen şu tuşlara sırayla basın: F4, 4, R, F, V, F5, 5, T, G, B, F6, 6, Y, H, N hemen beklemeden. Bilgisayarı açın, güç tuşuna bastıktan sonra BIOS'a gelin bir bakın. Benimkinde geldi. siz de deneyebilirsiniz. InsydeH20 BIOS olduğunu unutmayın. Bu bilgiyi herkes vermez. Eki Görüntüle 885165 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Teşekkürler 2 saattir bunu arıyorum goldberg1203 dedi: Arkadaşlar, benim bilgisayarımda oldu. Sizinkinde olmayabilir. Aşamalı bir şekilde anlatıyorum. Bu şekilde BIOS modlama uğraşmanız gerekmeyecek; Bilgisayar kapatın. Sonra açıp BIOS ekranına gelin. Bilgisayarınızı güç tuşu ile kapattıktan sonra hemen şu tuşlara sırayla basın: F4, 4, R, F, V, F5, 5, T, G, B, F6, 6, Y, H, N hemen beklemeden. Bilgisayarı açın, güç tuşuna bastıktan sonra BIOS'a gelin bir bakın. Benimkinde geldi. siz de deneyebilirsiniz. InsydeH20 BIOS olduğunu unutmayın. Bu bilgiyi herkes vermez. Eki Görüntüle 885165 Genişletmek için tıkla...
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 12 Mayıs 2021 #17 Elinize sağlık, gerçekten faydalı konu Artı 0 Eksi
Abdullah Daşdemir Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #18 goldberg1203 dedi: Arkadaşlar, benim bilgisayarımda oldu. Sizinkinde olmayabilir. Aşamalı bir şekilde anlatıyorum. Bu şekilde BIOS modlama uğraşmanız gerekmeyecek; Bilgisayar kapatın. Sonra açıp BIOS ekranına gelin. Bilgisayarınızı güç tuşu ile kapattıktan sonra hemen şu tuşlara sırayla basın: F4, 4, R, F, V, F5, 5, T, G, B, F6, 6, Y, H, n hemen beklemeden. Bilgisayarı açın, güç tuşuna bastıktan sonra BIOS'a gelin bir bakın. Benimkinde geldi. Siz de deneyebilirsiniz. InsydeH20 BIOS olduğunu unutma. Genişletmek için tıkla... Bende de ınsydeH20 var ben yapamadım cihazım AN515-54 ben mi beceremedim yoksa cihaz yüzünden mi? Artı 0 Eksi
goldberg1203 dedi: Arkadaşlar, benim bilgisayarımda oldu. Sizinkinde olmayabilir. Aşamalı bir şekilde anlatıyorum. Bu şekilde BIOS modlama uğraşmanız gerekmeyecek; Bilgisayar kapatın. Sonra açıp BIOS ekranına gelin. Bilgisayarınızı güç tuşu ile kapattıktan sonra hemen şu tuşlara sırayla basın: F4, 4, R, F, V, F5, 5, T, G, B, F6, 6, Y, H, n hemen beklemeden. Bilgisayarı açın, güç tuşuna bastıktan sonra BIOS'a gelin bir bakın. Benimkinde geldi. Siz de deneyebilirsiniz. InsydeH20 BIOS olduğunu unutma. Genişletmek için tıkla... Bende de ınsydeH20 var ben yapamadım cihazım AN515-54 ben mi beceremedim yoksa cihaz yüzünden mi?
Kerim ömer şeker Femtopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #19 goldberg1203 dedi: Her şey overclock RAM,işlemci, SATA, USB bir süru ayar mevcut. Genişletmek için tıkla... Bende olmadı Artı 0 Eksi
goldberg1203 dedi: Her şey overclock RAM,işlemci, SATA, USB bir süru ayar mevcut. Genişletmek için tıkla... Bende olmadı
S Sleexy Zeptopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #20 3. aşamada bilgisayarı kapattıktan sonra söylediğiniz tuşlara bassam da işe yarar mı ki?Sonuçta bilgisayar kapanmış olmuyor mu? goldberg1203 dedi: Arkadaşlar, benim bilgisayarımda oldu. Sizinkinde olmayabilir. Aşamalı bir şekilde anlatıyorum. Bu şekilde BIOS modlama uğraşmanız gerekmeyecek; Bilgisayar kapatın. Sonra açıp BIOS ekranına gelin. Bilgisayarınızı güç tuşu ile kapattıktan sonra hemen şu tuşlara sırayla basın: F4, 4, R, F, V, F5, 5, T, G, B, F6, 6, Y, H, N hemen beklemeden. Bilgisayarı açın, güç tuşuna bastıktan sonra BIOS'a gelin bir bakın. Benimkinde geldi. siz de deneyebilirsiniz. InsydeH20 BIOS olduğunu unutmayın. Bu bilgiyi herkes vermez. Eki Görüntüle 885165 Genişletmek için tıkla... 3. aşamada bilgisayarı kapatıp söylediğiniz tuşları yazsam bile işe yarar mı ki?Sonuçta bilgisayar kapanmış oluyor, tuşlara bassam bir işe yarar mı? Artı 0 Eksi
3. aşamada bilgisayarı kapattıktan sonra söylediğiniz tuşlara bassam da işe yarar mı ki?Sonuçta bilgisayar kapanmış olmuyor mu? goldberg1203 dedi: Arkadaşlar, benim bilgisayarımda oldu. Sizinkinde olmayabilir. Aşamalı bir şekilde anlatıyorum. Bu şekilde BIOS modlama uğraşmanız gerekmeyecek; Bilgisayar kapatın. Sonra açıp BIOS ekranına gelin. Bilgisayarınızı güç tuşu ile kapattıktan sonra hemen şu tuşlara sırayla basın: F4, 4, R, F, V, F5, 5, T, G, B, F6, 6, Y, H, N hemen beklemeden. Bilgisayarı açın, güç tuşuna bastıktan sonra BIOS'a gelin bir bakın. Benimkinde geldi. siz de deneyebilirsiniz. InsydeH20 BIOS olduğunu unutmayın. Bu bilgiyi herkes vermez. Eki Görüntüle 885165 Genişletmek için tıkla... 3. aşamada bilgisayarı kapatıp söylediğiniz tuşları yazsam bile işe yarar mı ki?Sonuçta bilgisayar kapanmış oluyor, tuşlara bassam bir işe yarar mı?