İntagram "Sorry, something went wrong" hatası nasıl çözülür?

DiyarTq

Centipat
Daha fazla  
1734113279673.png

Merhaba benim telefonum bozuk olduğu için genellikle Instagram'a bilgisayardan giriyordum günlerden bir gün Instagram'a girmek için çalışmıştım ama aynı hataydı sonra çerezleri sildim gitmişti hata fakat bu günde aynı hatayı alıyorum Instagram'ın Metanın AI'ı Meta.
Facebook tüm çerezleri sildim fakat sadece Instagram'ın giriş yerine kadar geldim ondan sonrası bum aynı hata.

1734113279673.png

Merhaba benim telefonum bozuk olduğu için genellikle Instagram'a bilgisayardan giriyordum günlerden bir gün Instagram'a girmek için çalışmıştım ama aynı hataydı sonra çerezleri sildim gitmişti hata fakat bu günde aynı hatayı alıyorum Instagram'ın metanın AI'ı meta.
Facebook tüm çerezleri sildim fakat sadece Instagram'ın giriş yerine kadar geldim ondan sonrası bum aynı hata.

Arkadaşlar gizli sekmede VPN açıpta yaptım yine de olmadı bunları da diyeyim ona göre cevap yazın.

Son düzenleme:
şuanda aynısını yaşıyorum birçok yerde instagramın kendisinin çözmesini bekleyin denmiş bekliyorum sonuçları güncelleyeceğim

Arkadaşlar buradan çerezleri silerek başka bir hesaba veya yeni bir hesap oluşturarak devam edebiliyorsunuz galiba hesabınız askıya vs alındığında oluyor bu durum işinize yaradıysa ne mutlu.

buradan sileceksiniz

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-14 174733.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-14 174733.png
    20,3 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
Şu anda aynısını yaşıyorum birçok yerde Instagram'ın kendisinin çözmesini bekleyin denmiş bekliyorum sonuçları güncelleyeceğim

Arkadaşlar buradan çerezleri silerek başka bir hesaba veya yeni bir hesap oluşturarak devam edebiliyorsunuz galiba hesabınız askıya vs alındığında oluyor bu durum işinize yaradıysa ne mutlu.

Buradan sileceksiniz

Merhaba sildikten sonra eğer giriş geliyorsa şifre unutuma basın beklemekle geçmiyor başka yerden açıksa Gmail'iniz tarayıcıdan falan oradan giriş yapına basın sonra diğer her yerden geliyor

Merhaba sildikten sonra eğer giriş geliyorsa şifre unutuma basın beklemekle geçmiyor başka yerden açıksa Gmail'iniz tarayıcıdan falan oradan giriş yapına basın sonra diğer her yerden geliyor
şifre değiştirmeye gerek yok giriş bağlantısı gönderin deseniz olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı