T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 Merhaba Intel Arc A750 kullanıyorum eski Control panelinde video kaydı alma özelliği vardı şu anki panelde yok. Varsa nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
Merhaba Intel Arc A750 kullanıyorum eski Control panelinde video kaydı alma özelliği vardı şu anki panelde yok. Varsa nasıl açabilirim?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.382 Makaleler 3 Çözümler 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #2 Intel Arc Control mü kulanıyorsunuz hocam? Eğer öyleyse capture menüsünden ekran kaydı ayarları yapılıyor diye biliyorum.
Intel Arc Control mü kulanıyorsunuz hocam? Eğer öyleyse capture menüsünden ekran kaydı ayarları yapılıyor diye biliyorum.
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #3 Damon Salvatore dedi: Intel Arc Control mü kulanıyorsunuz hocam? Eğer öyleyse capture menüsünden ekran kaydı ayarları yapılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Intel Graphics software yazıyor en son çıkan panel işte capture bölümü yok ya Dosya Ekleri Screenshot_54.png 255 KB · Görüntüleme: 21
Damon Salvatore dedi: Intel Arc Control mü kulanıyorsunuz hocam? Eğer öyleyse capture menüsünden ekran kaydı ayarları yapılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Intel Graphics software yazıyor en son çıkan panel işte capture bölümü yok ya
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.382 Makaleler 3 Çözümler 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #4 Yeni güncellenmiş o halde, maalesef güncel olarak Intel ekran kartı kullanmadığım için yardımcı olamıyorum.
Yeni güncellenmiş o halde, maalesef güncel olarak Intel ekran kartı kullanmadığım için yardımcı olamıyorum.
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #5 Damon Salvatore dedi: Yeni güncellenmiş o halde, maalesef güncel olarak Intel ekran kartı kullanmadığım için yardımcı olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım gene de teşekkürler.
Damon Salvatore dedi: Yeni güncellenmiş o halde, maalesef güncel olarak Intel ekran kartı kullanmadığım için yardımcı olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım gene de teşekkürler.
matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 28 Haziran 2025 #6 Ben de aynı kartı kullanıyorum yayıncılık ve ekran kaydı ile ilgili özellikler kaldırıldı.
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #7 matematiğingüleryüzü dedi: Ben de aynı kartı kullanıyorum yayıncılık ve ekran kaydı ile ilgili özellikler kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Geri gelecek mi peki? Eski panelinde vardı oyun kayıtlarımı falan her şeyimi oradan alıyordum çok rahat oluyordu.
matematiğingüleryüzü dedi: Ben de aynı kartı kullanıyorum yayıncılık ve ekran kaydı ile ilgili özellikler kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Geri gelecek mi peki? Eski panelinde vardı oyun kayıtlarımı falan her şeyimi oradan alıyordum çok rahat oluyordu.