İntegralde belirli integral kısmında takılmak

Volkankerem

Centipat
Daha fazla  
Konu türevden daha zor öncelikle. Bunun nedeni konunun sürekli yontulması olabilir. İntegral işlemlerinde neler yapılabileçeğini çözemiyorum vallahi bıktım zorlanmaktan bu gidişle 2 yıllık bir şey yazıp çekileceğim piyasadan. Genel iç dökme postudur.

Konu türevden daha zor öncelikle. Bunun nedeni konunun sürekli yontulması olabilir. İntegral işlemlerinde neler yapılabileçeğini çözemiyorum vallahi bıktım zorlanmaktan bu gidişle 2 yıllık bir şey yazıp çekileceğim piyasadan. Genel iç dökme postudur.
Mesela bu işlemde türev olsa kolaylıkla alınabilirdi değil mi ama integral hiçbir şey yapılmıyor.

Bunlar gece ve gündüz gibi hocam.
Eğer sayısal bölüm yazarsan üniversitede olacak bu konular.
Ben bu zekayla kazanamam zaten denizcilik yazıp kurtulmayı düşünüyorum ya da elektrik.

Dosya Ekleri

• IMG_20240229_123828.jpg
    IMG_20240229_123828.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 166
Yazacağın iki bölümde de Lti'yi sıkça kullanacaksın kankam...
Yazacaksan fizyoterapi gibi sağlık bölümlerini yaz. En azından anatomi calculus gibi derslerden daha basit.

500 binde alıyorlarmiş olum, ne calcusulu? Kim yapacak o siralamada calculus?

Son düzenleyen: Moderatör:
500 binde alıyorlarmiş olum, ne calcusulu? Kim yapacak o siralamada calculus?

Sonuç olarak dersi vermekle yükümlü değiller mi hocam?
O sebeptendir ki sağlık bölümleri gene daha avantajlı. Hele ki özel okulda kalmadan bitirirsen of of of...

O sebeptendir ki sağlık bölümleri gene daha avantajlı. Hele ki özel okulda kalmadan bitirirsen of of of...

Mesela ben bu sene eğer mbg kazanamazsam fizyoterapi yazıp anatomi bilgimi arttıracağım. Sonrasında sat çalışıp kendimi yurt dışına atmayı planlıyorum. Sat'ta bölüm seçerken de muhtemelen tıp seçip sinir cerrahisine geçeceğim.

Mesela ben bu sene eğer mbg kazanamazsam fizyoterapi yazıp anatomi bilgimi arttıracağım. Sonrasında sat çalışıp kendimi yurt dışına atmayı planlıyorum. Sat'ta bölüm seçerken de muhtemelen tıp seçip sinir cerrahisine geçeceğim.
Öyle oluyor mu la baya iyi gözüktu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı