Intel 10. Nesil F Serisi İşlemciler Gün Yüzüne Çıktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Intel 10. Nesil F Serisi İşlemciler Gün Yüzüne Çıktı

Uygun fiyatlı ve dahili GPU barındırmayan 10. nesil yeni işlemcilere ait teknik detaylar paylaşıldı. Intel’in 10. nesil Comet Lake-S işlemcileri henüz çıkış yapmamış olmasına rağmen neredeyse tüm detaylara sahibiz. Mavi ...

Devamı: Intel 10. Nesil F Serisi İşlemciler Gün Yüzüne Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Intel’ciyim ama 9. nesil (İ9-9900K hariç) tam bir fiyaskoydu. 10. nesil iyi bir fiyattan gelirse Intel tekrardan tercih edilir olacak. İ5 10400F de F/P kralı olur. Uygun fiyata i7-8700K alacağız.

Intel, 7NM’e geçtiğinde yine ciddi performans artışı olacak ama umarım soket değişmez.

Devletler ve Şirketler olmasa 2 saniye ayakta duramayacak iflas edecek

Türkiye Cumhuriyetine kayıtlı kaç Bilgisayar var merak ettim. Yakınımdaki Sağlık Ocağında 16 adet. Kaymakamlık ilk kat; 22 sayabildim. EGM ilk kat, +25 Adet 6 katlı Bina. Valilik/Nufusda +30 dan fazla. 3Beld. Sadece 1i; 1. kat 15 Adet, 6. Kat: Sol Taraf; 12 adet daha binanın sağ tarafına ve diğer katlarına geçmedim. Yeni Adliye +20 adet. Yeni Hastane 6 adet sadece girişte. Defterdarlık; 15 adet. İşçi Bulma Kurumu; 6 Kat 8 oda; Sadece benim girdiğim odada 8 adet.
3x internet cafe; 30x3: 90
Banka Sadece vezne; 6 adet, Bireysel 8 adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…