Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Nisan 2020 #1 Intel'in Comet Lake-H kod adlı 10. nesil işlemcileri. Tercihinizi yapmadan önce Ryzen 4000 mobil serisini de beklemenizde fayda var.
Intel'in Comet Lake-H kod adlı 10. nesil işlemcileri. Tercihinizi yapmadan önce Ryzen 4000 mobil serisini de beklemenizde fayda var.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 2 Nisan 2020 #2 Listede i3'ü bulamadım. Kökten kaldırdılar galiba. Yine bir satış taktiği daha.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.033 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 2 Nisan 2020 #3 HQ gibi ısınmasınlar da. Ryzen candır.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Nisan 2020 #4 Yuspedile dedi: Listede i3'ü bulamadım. Kökten kaldırdılar galiba. Yine bir satış taktiği daha. Genişletmek için tıkla... Belki sonra gelir. Ya da i3 alacaklar doğrudan Ice Lake alsın kafasında da olabilirler.
Yuspedile dedi: Listede i3'ü bulamadım. Kökten kaldırdılar galiba. Yine bir satış taktiği daha. Genişletmek için tıkla... Belki sonra gelir. Ya da i3 alacaklar doğrudan Ice Lake alsın kafasında da olabilirler.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 2 Nisan 2020 #5 Recep Baltaş dedi: Belki sonra gelir. Ya da i3 alacaklar doğrudan Ice Lake alsın kafasında da olabilirler. Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı valla. Bunlardan her şey beklenir abi.
Recep Baltaş dedi: Belki sonra gelir. Ya da i3 alacaklar doğrudan Ice Lake alsın kafasında da olabilirler. Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı valla. Bunlardan her şey beklenir abi.
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 2 Nisan 2020 #6 Yuspedile dedi: Listede i3'ü bulamadım. Kökten kaldırdılar galiba. Yine bir satış taktiği daha. Genişletmek için tıkla... Var, burada yok ama neden yok anlayamadım. 10. Nesil Intel® Core™ i3 İşlemciler Ürün Teknik Özellikleri 10. Nesil Intel® Core™ i3 İşlemciler ayrıntılı ürün özellikleri ve teknik özelliklerine yönlendiren bağlantılar içeren ürün listesi. ark.intel.com Düzeltme: Anladım çünkü Intel'in Comet Lake-H kod adlı 10. nesil işlemcilerinin içinde i3 bulunmuyor. Son düzenleme: 2 Nisan 2020
Yuspedile dedi: Listede i3'ü bulamadım. Kökten kaldırdılar galiba. Yine bir satış taktiği daha. Genişletmek için tıkla... Var, burada yok ama neden yok anlayamadım. 10. Nesil Intel® Core™ i3 İşlemciler Ürün Teknik Özellikleri 10. Nesil Intel® Core™ i3 İşlemciler ayrıntılı ürün özellikleri ve teknik özelliklerine yönlendiren bağlantılar içeren ürün listesi. ark.intel.com Düzeltme: Anladım çünkü Intel'in Comet Lake-H kod adlı 10. nesil işlemcilerinin içinde i3 bulunmuyor.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 2 Nisan 2020 #7 Yuspedile dedi: Listede i3'ü bulamadım. Kökten kaldırdılar galiba. Yine bir satış taktiği daha. Genişletmek için tıkla... i3 dememişler ki 3 year old laptop yazıyor. Edit: Pardon.
Yuspedile dedi: Listede i3'ü bulamadım. Kökten kaldırdılar galiba. Yine bir satış taktiği daha. Genişletmek için tıkla... i3 dememişler ki 3 year old laptop yazıyor. Edit: Pardon.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 2 Nisan 2020 #8 abidik gubidik dedi: Var, burada yok ama neden yok anlayamadım. 10. Nesil Intel® Core™ i3 İşlemciler Ürün Teknik Özellikleri 10. Nesil Intel® Core™ i3 İşlemciler ayrıntılı ürün özellikleri ve teknik özelliklerine yönlendiren bağlantılar içeren ürün listesi. ark.intel.com Genişletmek için tıkla... Valla benim aklıma direkt satış psikolojisi geldi. i3 haliyle giriş seviyesi ve diğerlerine göre en ucuzu. Listede i5'i en düşük gösterip i5 aldırtmaya mı yönlendiriyorlar anlamış değilim.
abidik gubidik dedi: Var, burada yok ama neden yok anlayamadım. 10. Nesil Intel® Core™ i3 İşlemciler Ürün Teknik Özellikleri 10. Nesil Intel® Core™ i3 İşlemciler ayrıntılı ürün özellikleri ve teknik özelliklerine yönlendiren bağlantılar içeren ürün listesi. ark.intel.com Genişletmek için tıkla... Valla benim aklıma direkt satış psikolojisi geldi. i3 haliyle giriş seviyesi ve diğerlerine göre en ucuzu. Listede i5'i en düşük gösterip i5 aldırtmaya mı yönlendiriyorlar anlamış değilim.