Intel 10200H 99 dereceyi görüyor

İşlemci kaç GHz'de çalışıyor? Bir de ThrottleStop'un ekran fotoğrafını atar mısınız?
yüksek performans modunda 3.99 ghz de çalışıyor. Throttlestoptan sonra iyice kafayı yemeye başladı pc güç tasarrufundan yüksek performansa geçince pc kitleniyor tuş ile kapatıp açmak zorunda kalıyorum şuanda

Şu dosyayı silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Ayarlar sıfırlanmış olacaktır. Ondan sonra oyuna girip ThrottleStop'tan bir ayar yapmadan oyundayken ThrottleStop'un ekran fotoğrafını atın.

5 dk falan oynadım bu arada.

Dosya Ekleri

• ts.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 95
Şu an sürülü olan macun kötü. İşlemci silikonu da pek övülecek seviyede değil. Sistemde ısınmayla hep mücadele edeceksiniz gibi görünüyor.

PC'yi alalı 5 6 ay oluyor ama bu ısınma problemi ne zaman başladı bilemiyorum çünkü kontrol etmiyordum. Macunu da bugün değiştirdim kendim değiştirmeden önce de aynıydı yani.

BD PROCHOT tikini kaldırın ve FIVR sekmesinden Turbo Ratio Limits'i 30 yapın. UV yaptığınızı söylemişsiniz ve hala sıcaklıklar çok yüksek demişsiniz, en azından böyle biraz performans kaybı yaşayarak sıcaklık biraz daha düşebilir.

Şu an sürülü olan macun kötü. İşlemci silikonu da pek övülecek seviyede değil. Sistemde ısınmayla hep mücadele edeceksiniz gibi görünüyor.
Hiç mi kurtarılamaz hocam?

30 çok düşürür ya performansı. Bence 34'e sabitlesin.
Hocam adamın macuna rağmen PROCHOT sınırı dediğimiz termal yavaşlatma sınırını geçmiş. Macun öyle dandik ki o sınırda bile tutamıyor sistemi.

Macun değiştirir az da UV eklerse üstüne belki biraz şansı var. 89 derecelerde oynayabilir ama bu sefer de GPU çok ısınır ve işlemci yine 90 üstüne çıkar.
Hocam adamın macuna rağmen PROCHOT sınırı dediğimiz termal yavaşlatma sınırını geçmiş. Macun öyle dandik ki o sınırda bile tutamıyor sistemi.

Macun değiştirir az da UV eklerse üstüne belki biraz şansı var. 89 derecelerde oynayabilir ama bu sefer de GPU çok ısınır ve işlemci yine 90 üstüne çıkar.

Hmm, anladım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…