Z3US Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 153 24 Şubat 2024 #11 Barış_244 dedi: Pek sağlıklı değil sağ taraf sabit olmadığı için tam temas etmeyebilir yakın zamanda tamirciye götürmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım teşekkür ederim.
Barış_244 dedi: Pek sağlıklı değil sağ taraf sabit olmadığı için tam temas etmeyebilir yakın zamanda tamirciye götürmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım teşekkür ederim.
umut barış22 Zeptopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 9 1 Ağustos 2024 #12 Z3US dedi: Merhaba stok fan takmaya çalışıyorum ama çapraz bir şekilde taktığımda örnek veriyorum sağ altı takınca sol üst cıkıyor sol altı takınca sağ üst çıkıyor anakartmı yamuldu anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartının İsmini Nedir Öğrene Bilirmiyim
Z3US dedi: Merhaba stok fan takmaya çalışıyorum ama çapraz bir şekilde taktığımda örnek veriyorum sağ altı takınca sol üst cıkıyor sol altı takınca sağ üst çıkıyor anakartmı yamuldu anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartının İsmini Nedir Öğrene Bilirmiyim