Intel 12400F işlemcime, Prime 95 large test yapıyordum. İşlemci 85 87 aralarında dolaşırken bir anda 100 derece oldu. Bir zarar gelmesin diye hemen testi kapattım. PC 2 yıllık macun değişsem bir faydası olur mu?
(Stok soğutucu)
Intel 12400F işlemcime, Prime 95 large test yapıyordum. İşlemci 85 87 aralarında dolaşırken bir anda 100 derece oldu. Bir zarar gelmesin diye hemen testi kapattım. PC 2 yıllık macun değişsem bir faydası olur mu?
(Stok soğutucu)
Her işlemci aynı değil hocam seninki ısınmıyor diye o ısınmayacak diye bir şey yok benim r5 5600 89 derece gördü occt de sıvı soğutma aldım max 65i gördü
Her işlemci aynı değil hocam seninki ısınmıyor diye o ısınmayacak diye bir şey yok benim R5 5600 89 derece gördü OCCT de sıvı soğutma aldım Max 65i gördü.
(Stok soğutucu)
İşlemciyi tam yüke sokacak işler yapıyorsan tam verim alabilmen için soğutucu değişmen lazım yoksa oyunlarda falan işini görür stok fan termal macun değişirsen.