zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 22 Temmuz 2022 #11 Cryptonix dedi: 12400F alırsam 120mm sıvı soğutucu alacağım ama Ryzen 5'e almayacağım. Genişletmek için tıkla... 5600X de stok soğutucuyla kullanılmaz.
Cryptonix dedi: 12400F alırsam 120mm sıvı soğutucu alacağım ama Ryzen 5'e almayacağım. Genişletmek için tıkla... 5600X de stok soğutucuyla kullanılmaz.
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #12 Cryptonix dedi: Tamam Valorant falan da oynayacağım bazen Minecraft Bedwars falan oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta Ryzen çok daha iyi ama o kadar önemi var mı 1 oyunun zaten değişen FPS ama Ryzen için ek soğutucuda almanız lazım Ryzen çok ısınır.
Cryptonix dedi: Tamam Valorant falan da oynayacağım bazen Minecraft Bedwars falan oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta Ryzen çok daha iyi ama o kadar önemi var mı 1 oyunun zaten değişen FPS ama Ryzen için ek soğutucuda almanız lazım Ryzen çok ısınır.
Cryptonix Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #13 zod1ax dedi: 5600X de stok soğutucuyla kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman Intel alacağım çünkü Ryzen'e soğutucu param yok. Yusuf Tuğra dedi: Valorant'ta Ryzen çok daha iyi ama o kadar önemi var mı 1 oyunun zaten değişen FPS ama Ryzen için ek soğutucuda almanız lazım Ryzen çok ısınır. Genişletmek için tıkla... Valorant çok oynamayacağım
zod1ax dedi: 5600X de stok soğutucuyla kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman Intel alacağım çünkü Ryzen'e soğutucu param yok. Yusuf Tuğra dedi: Valorant'ta Ryzen çok daha iyi ama o kadar önemi var mı 1 oyunun zaten değişen FPS ama Ryzen için ek soğutucuda almanız lazım Ryzen çok ısınır. Genişletmek için tıkla... Valorant çok oynamayacağım
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #14 Cryptonix dedi: O zaman Intel alacağım çünkü Ryzen'e soğutucu param yok. Valorant çok oynamayacağım. Genişletmek için tıkla... İyi seçim.
Cryptonix dedi: O zaman Intel alacağım çünkü Ryzen'e soğutucu param yok. Valorant çok oynamayacağım. Genişletmek için tıkla... İyi seçim.
Cryptonix Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #15 Bir şey diyeceğim hiç nova 3070 Ti kullanan birisi gördüysen nasıl diye sorar mısın?
C Canakta93 Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 776 Çözümler 1 22 Temmuz 2022 #16 Cryptonix dedi: 12400F alırsam 120mm sıvı soğutucu alacağım ama Ryzen 5'e almayacağım. Genişletmek için tıkla... 5600X ile gelen stok soğutucu oyunlarda işlemciyi 95 dereceye kadar çıkarıyordu 1 gün kullanıp sıvı soğutucu almak durumunda kalmıştım.
Cryptonix dedi: 12400F alırsam 120mm sıvı soğutucu alacağım ama Ryzen 5'e almayacağım. Genişletmek için tıkla... 5600X ile gelen stok soğutucu oyunlarda işlemciyi 95 dereceye kadar çıkarıyordu 1 gün kullanıp sıvı soğutucu almak durumunda kalmıştım.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.194 Çözümler 86 22 Temmuz 2022 #17 İki işlemci için bu soğutucu iş görür. ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com
İki işlemci için bu soğutucu iş görür. ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #18 Cryptonix dedi: Bir şey diyeceğim hiç nova 3070 Ti kullanan birisi gördüysen nasıl diye sorar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni konu açmanızı tavsiye ederim uyarı alabilirsiniz ya da yabancı kaynaklara bakın redditte vs. kullanan vardır.
Cryptonix dedi: Bir şey diyeceğim hiç nova 3070 Ti kullanan birisi gördüysen nasıl diye sorar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni konu açmanızı tavsiye ederim uyarı alabilirsiniz ya da yabancı kaynaklara bakın redditte vs. kullanan vardır.
Cryptonix Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #19 Hououin Kyouma dedi: İki işlemci için bu soğutucu iş görür. ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Intel alırsam sıvı soğutucu hediye gelecek ama AMD alırsam soğutucuya verecek param yok o yüzden dedim.Soğutucu almayacağım Yusuf Tuğra dedi: Hocam yeni konu açmanızı tavsiye ederim uyarı alabilirsiniz ya da yabancı kaynaklara bakın redditte vs. kullanan vardır. Genişletmek için tıkla... Açtım ama kullanan birini görmedim
Hououin Kyouma dedi: İki işlemci için bu soğutucu iş görür. ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Intel alırsam sıvı soğutucu hediye gelecek ama AMD alırsam soğutucuya verecek param yok o yüzden dedim.Soğutucu almayacağım Yusuf Tuğra dedi: Hocam yeni konu açmanızı tavsiye ederim uyarı alabilirsiniz ya da yabancı kaynaklara bakın redditte vs. kullanan vardır. Genişletmek için tıkla... Açtım ama kullanan birini görmedim
Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.503 Çözümler 2 22 Temmuz 2022 #20 Cryptonix dedi: Bir şey diyeceğim hiç nova 3070 Ti kullanan birisi gördüysen nasıl diye sorar mısın? Genişletmek için tıkla... Dün sipariş ettim bekliyorum.
Cryptonix dedi: Bir şey diyeceğim hiç nova 3070 Ti kullanan birisi gördüysen nasıl diye sorar mısın? Genişletmek için tıkla... Dün sipariş ettim bekliyorum.