Intel 13. veya 14. nesil işlemcili laptop sorun yaşatır mı?

Darth Waderr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, laptop alacağım lakin bu Intel'in 13. ve 14 nesil işlemçilerinde sorun cıktığını ve cihazın tamamen bozulduğunu okudum ve bu sorun sadece masaüstü PC'ler için mi yoksa hem laptop hem de masaüstü bilgisayarlar içindemi geçerli ve 13.nesil Intel işlemcili laptop alsam sorun çıkar mı?

Arkadaşlar merhaba, laptop alacağım lakin bu Intel'in 13. ve 14 nesil işlemçilerinde sorun cıktığını ve cihazın tamamen bozulduğunu okudum ve bu sorun sadece masaüstü PC'ler için mi yoksa hem laptop hem de masaüstü bilgisayarlar içindemi geçerli ve 13.nesil Intel işlemcili laptop alsam sorun çıkar mı?

Laptoplarda sorun var mı bilmiyorum lakin yakın zamanda Intel bir güncelleme yayınlayıp sorunu çözeceğini duyurmuştu, bekleyebilirsin onu. Hatta belki çıkmış bile olabilir.

Dizüstü bilgisayarlar için de geçerli. Eğer işlemci hızını düşürürseniz bir sorun çıkmaz.

Bence sıkıntı çıkarmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Garanti olsun diye işlemciyi limitleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aga ben biraz tedirgin oldum ya, yani PC hemen acılır acılmaz işlemci hemen bozuluyor mu?
Hayır, öyle bir olay yok. Kararsızlık sorunundan dolayı aşırı yüklenince bozuluyor. Benim bilgisayarımda da 13. nesil işlemci var. Ama işlemci azami 55w seviyesine kadar çıktığı için bir sorun çıkmıyor. Çoğu bilgisayar markası duruma el attı zaten, işlemcileri kısıtlayarak. Tedirgin olacak bir durum yok. Rahat ol

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı