Mimarlık öğrencisiyim laptop bakıyorum, Intel 14. nesil i7 mi tercih etmeliyim 13. nesil i9 mu?
Bana kalsa i9 alacaktım ama 13. nesil i9'dansa 14. nesil i7 almamın daha iyi olacağını söylediler.
Ve bunlar arasındaki fark ne? Şimdiden teşekkürler.
Mimarlık öğrencisiyim laptop bakıyorum, Intel 14. nesil i7 mi tercih etmeliyim 13. nesil i9 mu?
Bana kalsa i9 alacaktım ama 13. nesil i9'dansa 14. nesil i7 almamın daha iyi olacağını söylediler.
Ve bunlar arasındaki fark ne? Şimdiden teşekkürler.
Evet Victus'un ekran kartı 4070. Açıkçası araştırdım ama laptop konusunda çok fazla bilgiye sahip değilim o yüzden karar veremedim hangi laptop daha iyi olur diye.
Evet Victus'un ekran kartı 4070. açıkçası araştırdım ama laptop konusunda çok fazla bilgiye sahip değilim o yüzden karar veremedim hangi laptop daha iyi olur diye.
Bütçe maksimum 50-60k civarında. İnternetten araştırmayla, bilen kişilere sormayla bir şeyler bulmaya çalıştım ama daha karar veremedim işte. Olmadı 4070 olan cihazı alırım dediğiniz gibi, hayırlısı olsun umarım.
Bütçe maksimum 50-60k civarında. İnternetten araştırmayla, bilen kişilere sormayla bir şeyler bulmaya çalıştım ama daha karar veremedim işte. Olmadı 4070 olan cihazı alırım dediğiniz gibi, hayırlısı olsun umarım.